Modric: Csak Franciaországban nem szurkolnak nekünk

Magyar Nemzet
-
  19.10.09 21:41 Belföld

Luka Modric, a horvát labdarúgó-válogatott csapatkapitánya is azt hangoztatja a mieink elleni Eb-selejtező előtt, a magyarok Budapesten megmutatták, mit tudnak, nem szabad őket fél vállról venni.

5 kapcsolódó hír

Pokollá változott Split a magyarok számára: hanggránátok robbantak a hotelnél, több szurkolót is megtámadtak a horvá…

Blikk
-
  19.10.10 16:46 Foci

A pályán kívül sem múlt el támadások nélkül Splitben a Horvátország–Magyarország labdarúgó-Európa-bajnoki selejtező. A mérkőzés a vb-ezüstérmes hazaiak és a csoportban őket egypontos hátrányban követő mieink számára is rendkívül fontos, talán ennek is köze lehet ahhoz, hogy a találkozó előtti napon több összecsapás történt a…

Eb-selejtező - Feczesin: segítség, ha Split nekünk szurkol

BorsOnline
-
  19.10.09 08:15 Sport

A spliti szurkolói csoport és a helyi szövetség harcának legfrissebb fejezeteként horvát drukkerek csatlakozhatnak az 1500 fős magyar táborhoz. A botrány a malmunkra hajthatja a vizet.

A horvátok meccsein a 2. gól a döntő; 2004 óta nem kaptunk ki tőlük

NSO
-
  19.10.10 09:35 Foci

Azzal mindenki tisztában van – még Marco Rossi szövetségi kapitány is elmondta, nem érdemes arról beszélni, hogy győzni megyünk Splitbe –, hogy nem a mieink az esélyesei a Horvátország elleni, csütörtöki Eb-selejtezőnek, de azért a statisztikák azt is elárulják – igencsak kétarcú a horvát válogatott, amely nem mindig képes ugyanazon…

Splitben lép pályára a magyar válogatott, folytatódnak az Eb-selejtezők

Origo
-
  19.10.10 07:23 Sport

A horvát-magyar találkozó mellett fél szemmel a szlovák-walesi összecsapást is követhetjük.

Válogatott: Szurkolóink ezt a csapatot küldenék pályára Horvátország ellen

Csakfoci
-
  19.10.10 01:06 Foci

Ma este a Poljud Stadionban Eb-selejtezőn lép pályára a magyar válogatott Horvátország ellen. Ezt a csapatot preferálják az olvasóink.