BKV: Karácsony valótlanságokat mondott a 3-as metróval kapcsolatban

Mandiner
-
  19.10.09 16:20 Belföld

Az M3-as metróvonal kocsijaival kapcsolatos tenderkiírás mindig is felújításról szólt – közölte a BKV Zrt. elnök-vezérigazgatója.

8 kapcsolódó hír

Karácsony Gergely 3-as metróval kapcsolatban tett nyilatkozata felháborító valótlanságokat tartalmaz

Lokál
-
  19.10.09 16:14 Belföld

Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt szerdai nyilatkozata a 3-as metró kocsijaival kapcsolatban "felháborító valótlanságokat tartalmaz, mely nem csak tájékozatlanságról árulkodik, hanem félrevezető és megtévesztő is" - közölte a BKV Zrt. elnök-vezérigazgatója az MTI-vel.

Kocsis Máté: "a budapesti választóknak egyszerű döntést kell hozniuk vasárnap"

Propeller
-
  19.10.09 14:44 Belföld

Zugló gazdálkodása is Karácsony Gergely, ellenzéki főpolgármester-jelölt alkalmatlanságát bizonyítja – hangsúlyozta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és budapesti elnöke szerdai fővárosi sajtótájékoztatóján. A kormánypárti politikus azt mondta: a budapesti választóknak egyszerű döntést kell hozniuk vasárnap: alkalmas vagy…

Kocsis: a zuglói gazdálkodás is Karácsony Gergely alkalmatlanságát bizonyítja

888
-
  19.10.09 16:18 Belföld

Zugló gazdálkodása is Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt alkalmatlanságát bizonyítja – hangsúlyozta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és budapesti elnöke szerdai fővárosi sajtótájékoztatóján.

Itt a bizonyíték! Karácsonyt ennyire érdeklik a nyugdíjasok

Lokál
-
  19.10.08 12:35 Belföld

Zuglóban a Papcsák Ferenc korábbi fideszes polgármester idején bevezetett nyugdíjasok ingyenes uszodahasználata egészen mostanáig minden gond nélkül működött, azonban ez a Karácsony Gergely által vezetett teljesen alkalmatlan testületnek hála megszűnt.

Kocsis: Karácsonyt felidegesíti, ha Zuglóról kell beszélnie

Gondola
-
  19.10.09 18:26 Belföld

Zugló gazdálkodása is Karácsony Gergely, ellenzéki főpolgármester-jelölt alkalmatlanságát bizonyítja - hangsúlyozta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és budapesti elnöke szerdai fővárosi sajtótájékoztatóján.

Berki választ vár: Miért sunnyog Karácsony Gergely?

Ripost
-
  19.10.08 21:37 Belföld

A főpolgármester-jelölt továbbra is választ követel Zugló alkalmatlan polgármesterétől, aki az utóbbi időben kínosan menekül a nyilvánosság elől.

Karácsony valótlanságokat nyilatkozott a 3-as metróval kapcsolatban a BKV szerint

hirado.hu
-
  19.10.09 16:15 Belföld

A cég vezetője azt mondta, megfontolják a megfelelő jogi lépések megtételét.

Kocsis Máté: Zugló bizonyítja Karácsony teljes alkalmatlanságát

BorsOnline
-
  19.10.09 14:52 Belföld

Zugló csőd szélén tántorgó gazdálkodása is Karácsony Gergely, ellenzéki főpolgármester-jelölt alkalmatlanságát bizonyítja – hangsúlyozta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és budapesti elnöke szerdai fővárosi sajtótájékoztatóján.