Kapcsolódó megyék

Karácsony: alternatív szavazatszámláló rendszert hoz létre az ellenzék, hogy senki ne csalhassa el …

ATV
-
  19.10.07 16:25 Választás

Alternatív szavazatszámláló rendszert hoz létre az ellenzék az önkormányzati választásokra - jelentette be Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Jelezte: a fővárosban ehhez minden adott, valamennyi szavazókörben lesz ugyanis ellenzéki delegált.

17 kapcsolódó hír

Alternatív szavazatszámláló rendszerrel készül október 13-ra az ellenzék

168 Óra Online
-
  19.10.07 16:27 Választás

Alternatív szavazatszámláló rendszert hoz létre az ellenzék az önkormányzati választásra - jelentette be Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Jelezte: a fővárosban ehhez minden adott, valamennyi szavazókörben lesz ugyanis ellenzéki delegált.

Karácsony nem akarja „feldarabolni” a szolidaritást

Demokrata
-
  19.10.06 22:06 Belföld

A szolidaritás csak akkor él, ha mindenkire kiterjed - közölte Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt.

Iránytű: Tarlós és Karácsony is 38 százalékon áll

24.hu
-
  19.10.07 09:59 Belföld

A Karácsonyról kiszivárgott hangfelvétel sokak szerint tisztességesnek mutatja a politikust.

Budapesten alternatív szavazatszámláló rendszert hoz létre az ellenzék

444.hu
-
  19.10.07 18:07 Belföld

Amikor a szavazatszámlálás után elkészülnek a választási jegyzőkönyvek, azokat az ellenzéki szavazóköri delegáltak lemásolják, majd feltöltik egy nem nyilvános adatbázisba, amit elérhetővé tesznek, ha a törvény ezt lehetővé teszi.

Karácsony: a szolidaritásnak mindenkire ki kell terjednie

Propeller
-
  19.10.06 20:19 Belföld

A szolidaritás csak akkor él, ha mindenkire kiterjed – közölte Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt A Város mindenkié csoport kilencedik Lakásmenetének végén, a budapesti Erzsébet téren vasárnap. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: amikor a szolidaritást fel akarjuk darabolni, amikor "rés alakul…

Alternatív szavazatszámláló rendszerrel erősít az ellenzék

Infostart
-
  19.10.07 17:32 Választás

Alternatív szavazatszámláló rendszert hoz létre az ellenzék az önkormányzati választásokra - jelentette be Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt. Jelezte: a fővárosban ehhez minden adott, valamennyi szavazókörben lesz ugyanis ellenzéki delegált.

Karácsony olyan Budapestet szeretne, ahol a szegényeket nem üldözik

Hírklikk
-
  19.10.06 22:13 Belföld

A szolidaritás csak akkor él, ha mindenkire kiterjed - közölte Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt A Város mindenkié csoport kilencedik Lakásmenetének végén, a budapesti Erzsébet téren vasárnap.

Magabiztos és stabil Tarlós István 13 százalékos előnye

hirado.hu
-
  19.10.07 20:03 Belföld

A biztos szavazók körében Tarlós István főpolgármester 53 százalékon, Karácsony Gergely, az ellenzéki összefogás jelöltje 40 százalékon áll. A magabiztos előny ellenére a választási verseny meglehetősen szoros, így éles küzdelem várható a célegyenesben – derült ki a Nézőpont Intézet kutatásából.

Karácsony szerint a Lackner Csabáról készült felvétel semmit nem bizonyít

RTL Klub
-
  19.10.07 18:31 Bulvár

Akivel kapcsolatban hitelt érdemlő bizonyíték van korrupciós ügyről, annak vissza kell lépnie - ezt válaszolta Karácsony Gergely, amikor a kormánypárti média Lackner Csaba ügyéről kérdezte. Az ellenzéki főpolgármester jelölt szerint azonban a 19. kerületi jelöltjük esetében nem erről van szó. A politikusról a Hír TV közölt egy videófelvételt, amin

Karácsony: a szolidaritásnak mindenkire ki kell terjednie

Népszava
-
  19.10.06 20:32 Belföld

A szolidaritás csak akkor él, ha mindenkire kiterjed - közölte Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt A Város mindenkié csoport kilencedik Lakásmenetének végén, a budapesti Erzsébet téren vasárnap.

Két főpolgármester-jelölt is reagált a magyar LMBTQ szervezetek javaslataira

Humen
-
  19.10.07 15:11 Életmód

Tízpontos javaslatlistát juttatott el az önkormányzati választáson jelölteket állító pártokhoz és a főpolgármester-jelöltekhez juttatták el a Magyar LMBT Szövetség. Karácsony Gergely vállalásokat tett, Puzsér Róbert kampánystábja további egyeztetést kért – számol be a szervezet a fejleményekről. Az önkormányzatok számos módon segíthetik az…

„Ha a város nem mindenkié, akkor egyikünké sem lesz” – a lakhatási válság ellen tüntettek Budapesten

Mérce
-
  19.10.06 16:23 Vélemény

Idén kilencedik alkalommal szervezte meg a Város Mindenkié csoport a lakhatási szegénységre figyelmet felhívó Lakásmenetet, amin többek közt Karácsony Gergely is felszólalt.

Így menekült a nyilvánosság elől Karácsony lebukott jelöltje - fotógaléria

Origo
-
  19.10.07 19:18 Belföld

A Hír TV megpróbálta szóra bírni a szocialista politikust, de az egyetlen kérdésre sem válaszolt.

Alternatív szavazatszámláló rendszert hoz létre a fővárosban az ellenzék az október 13-i választásokra

Blikk
-
  19.10.07 17:12 Választás

Alternatív szavazatszámláló rendszert hoz létre az ellenzék az önkormányzati választásokra - jelentette be Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Jelezte: a fővárosban ehhez minden adott, valamennyi szavazókörben lesz ugyanis ellenzéki delegált.

Önkormányzat 2019 – Karácsony: alternatív szavazatszámláló rendszert hoz létre az ellenzék

Közszolgálat
-
  19.10.07 12:21 Belföld

Alternatív szavazatszámláló rendszert hoz létre az ellenzék az önkormányzati választásokra – jelentette be Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt hétfői budapesti ...

Lakásmenet: egyre több embert érint a lakhatási szegénység

Index
-
  19.10.06 21:57 Gazdaság

A saját lakás megszerzése már a középosztálynak sem könnyű. Diákok, politikusok, hajléktalanok tüntettek a megfizethető lakásokért. Karácsony felszólalt, Tarlóst kartonbábuval pótolták.

Az Airbnb ellen tüntettek Budapesten

Debreceni Nap
-
  19.10.06 21:48 Megyei

A szolidaritás csak akkor él, ha mindenkire kiterjed – közölte Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt A Város mindenkié csoport kilencedik Lakásmenetének végén, a budapesti Erzsébet téren vasárnap. Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: amikor a szolidaritást fel akarjuk darabolni, amikor “rés alakul ki a társadalmi csoportok között”, a