Ez vár ránk! Riasztást adtak ki

Lokál
-
  19.10.03 11:05 Időjárás

Csütörtökön a Dunántúl északkeleti felében és az északkeleti területeken viharos (60-80 km/h) lökések kísérik az északnyugati, északi szelet, ezért az Országos Meteorológiai Intézet riasztást adott ki.

7 kapcsolódó hír

Viharos széllel, jégesővel érkezik a markáns hidegfront, másodfokú riasztásokat adtak ki zivatarveszély miatt

Propeller
-
  19.10.02 16:23 Időjárás

Több dunántúli járásra másodfokú riasztást adott ki zivatarveszély miatt szerda délután az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken a következő órákban viharos széllel, jégesővel kísért zivatarok alakulhatnak ki. Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Somogy, Vas és Zala megyében van érvényben, illetve várható másodfokú riasz

Riasztást adtak ki széllökések miatt több térségre is – Szabolcsra is!

Nyíregyháza
-
  19.10.03 12:18 Időjárás

Tovább erősödik, főként a Dunántúlon és északkeleten viharossá is fokozódik az északi, északnyugati szél az ország nagy részén csütörtökön reggel és kora délelőtt. Késő délutántól fokozatosan mérséklődik a légmozgás – jelentette az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Másodfokú riasztásokat adtak ki zivatarveszély miatt

Magyar Nemzet
-
  19.10.02 15:40 Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint Somogy, Vas és Zala megyében van érvényben, illetve várható másodfokú riasztás.

Másodfokú riasztást adtak ki Vas megyére!

Ugytudjuk
-
  19.10.02 15:26 Időjárás

Az esernyő alap. De jobb, ha vigyázol!

Másodfokú riasztásokat adtak ki zivatarveszély miatt

Kanizsa Újság
-
  19.10.02 17:36 Időjárás

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Somogy, Vas és Zala megyében van érvényben, illetve várható másodfokú riasztás. Budapesten, valamint 14 megyében - Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Tolna, Veszprém…

Másodfokú riasztást adtak ki a zivatarveszély miatt Zala megyére

Zaol
-
  19.10.02 16:50 Időjárás

Több dunántúli járásra másodfokú riasztást adott ki zivatarveszély miatt szerda délután az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken a következő órákban viharos széllel, jégesővel kísért zivatarok alakulhatnak ki.

Másodfokú riasztásokat adtak ki zivatarveszély miatt

hirado.hu
-
  19.10.02 15:30 Időjárás

Jégesővel kísért zivatarok alakulhatnak ki.