Politikai boszorkányper zajlott Brüsszelben

Lokál
-
  19.10.01 08:50 Külföld

Olyan vádpontokban találták bűnösnek Trócsányi László uniós biztosjelöltet és a román jelöltet is, amelyek a saját országukban jogszerűnek számítanak, ebből is látszik, hogy politikai boszorkányper zajlott Brüsszelben - mondta Szabó Dávid József külpolitikai elemző kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

6 kapcsolódó hír

Ausztria: nehéz koalíciós tárgyalások várnak a győztesekre

Infostart
-
  19.09.30 09:50 Külföld

Elhúzódó kormányalakítási egyeztetésekre számít Ausztriában a vasárnapi választások után Kiss J. László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára, aki szerint időbe telik mire feláll egy működőképes koalíció.

Osztrák választások: elhúzódó koalíciós tárgyalásokra lehet számítani

Felvidék.ma
-
  19.09.30 10:39 Külföld

Elhúzódó koalíciós tárgyalásokra lehet számítani Ausztriában; a folyamat végén a vasárnapi választás egyértelmű győztese, a Osztrák Néppárt vezetője, Sebastian Kurz valószínűleg újra az Osztrák Szabadságpárttal alakít majd kormánykoalíciót – mondta a Nézőpont Intézet elemzője hétfőn reggel az M1 aktuális csatornán. Mráz Ágoston…

Koalíciós kényszer Kurzon

RTL Klub
-
  19.09.30 18:47 Külföld

Elhúzódó koalíciós tárgyalásokra kell felkészülni szakértők szerint a vasárnap előrehozott választás után Ausztriában. Az Osztrák Néppárt ugyan a vártnál is jobban szerepelt, de egyedül nincs meg a kormányalakításhoz szükséges többsége.

Az idők szava

Népszava
-
  19.10.01 09:19 Választás

Vasárnap az Osztrák Néppárt kampányközpontjában úgy ünnepelték a parlamenti választás eredményét, mintha az ÖVP abszolút többséget szerzett volna. Pedig bár Sebastian Kurz pártjának eredménye felülmúlta a várakozásokat, a jobbközép politikai erő koalíciós partnerre van utalva. 

Migrációkutató: megint érkeznek migránsok Görögországba

Promenad
-
  19.10.01 08:20 Külföld

Ötven-hatvanezer migráns gond nélkül jutott át Törökországból Görögországba, főként tengeri úton - mondta Janik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Óriásit ment a boszorkányperező szakértő

Huppa
-
  19.10.01 07:23 Vélemény

Politikai boszorkányper zajlott Brüsszelben – mondta Szabó Dávid József, a Századvég kutatási igazgatója kedd reggel a köztévében. Ez egy dolog. Ezt is elhangzott: “Attól, hogy egy ügyvédi irodán rajta van az egykori alapító partner neve, az nem azt jelenti, hogy bármilyen anyagi haszna származik belőle.” “Századvégnél a munka dandárját Szabó…