Ez áll a máltai megállapodásban a bevándorlók szétosztásáról

Mandiner
-
  19.09.26 11:31 Külföld

Első alkalommal hozták nyilvánosságra a Franciaország, Németország, Olaszország és Málta közt született megállapodás szövegét, amelyből eddig csak részletek voltak ismertek.

6 kapcsolódó hír

Dzsihadisták előtt is megnyíltak Európa kikötői

Magyar Nemzet
-
  19.09.24 17:19 Külföld

Nem humanitárius szervezetekként, hanem Párizs és Berlin destabilizációs fegyvereként kell tekinteni a Földközi-tengeren bevándorlókat mentő, majd azokat az olasz partokra szállító NGO-hajókra.

Nyilvánosságra hozták a máltai paktumot a migránsok szétosztásáról

888
-
  19.09.26 08:02 Külföld

A Földközi-tengeren érkező migránsok létszámának jelentős növekedése esetén szétosztásukat akár fel is függeszthetik – olvasható a máltai megállapodásnak abban az angol nyelvű változatában, amelyet a La Repubblica című olasz napilap szerzett meg és közölt szerda este.

Az olasz sajtó közölte a máltai megállapodás szövegét

hirado.hu
-
  19.09.26 05:48 Külföld

Első alkalommal hozták nyilvánosságra.

A La Repubblica közölte a máltai megállapodás szövegét

FüHü
-
  19.09.26 03:30 Vélemény

A Földközi-tengeren érkező migránsok létszámának jelentős növekedése esetén szétosztásukat akár fel is függeszthetik – olvasható a máltai megállapodásnak abban az angol nyelvű változatában, amelyet a La Repubblica című olasz napilap szerzett meg és közölt szerda este. Első alkalommal hozták nyilvánosságra a Franciaország,…

A máltai megállapodás szigorítja a civil szervezetek hajóinak műveleteit

Magyar Szó
-
  19.09.25 13:03 Külföld

Szigorítja a civil szervezetek hajóinak működését a Földközi-tengeren a menedékkérők európai szétosztásáról született máltai egyezmény - közölte az olasz sajtó szerdán.

Illegális bevándorlás – Olasz sajtó: a máltai megállapodás szigorítja a civil szervezetek hajóinak műveleteit

Közszolgálat
-
  19.09.25 08:26 Külföld

Szigorítja a civil szervezetek hajóinak működését a Földközi-tengeren a menedékkérők európai szétosztásáról született máltai egyezmény – közölte az olasz sajtó ...