Karácsony célja a hisztériakeltés patkányügyben

Demokrata
-
  19.09.24 15:03 Belföld

Karácsony célja nem lehet más, mint a hisztériakeltés és a nyilvánosság szándékos félrevezetése.

5 kapcsolódó hír

Karácsony célja a hisztériakeltés

Lokál
-
  19.09.24 14:46 Belföld

Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltnek, Zugló polgármesterének a patkánymentesítési közbeszerzés ügyében kedden bejelentett kezdeményezésével nem lehet más a célja, mint a hisztériakeltés és a nyilvánosság szándékos félrevezetése - közölte Szeneczey Balázs és Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes.

A főpolgármester-helyettesek is nekimentek Karácsonynak a patkánymentesítési közbeszerzés miatt

HVG
-
  19.09.24 17:31 Belföld

Szeneczey Balázs és Bagdy Gábor szerint az sem világos, "kivel vitatkozik" Zugló polgármestere, ellenzéki főpolgármester-jelölt.

Karácsonyék rendkívüli ülés összehívását kezdeményezik a patkánymentesítési közbeszerzés ügyében

Index
-
  19.09.24 13:03 Belföld

A fővárosi önkormányzat közbeszerzési bizottsága kedden határozatképtelenség miatt ugyanis nem tudott a kérdéssel foglalkozni.

Főpolgármester-helyettesek: Karácsony célja a hisztériakeltés a patkánymentesítési közbeszerzés ügyében

BorsOnline
-
  19.09.24 16:06 Belföld

Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltnek, Zugló polgármesterének a patkánymentesítési közbeszerzés ügyében kedden bejelentett kezdeményezésével nem lehet más a célja, mint a hisztériakeltés és a nyilvánosság szándékos félrevezetése - közölte Szeneczey Balázs és Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes kedden az MTI-vel.

Karácsony a patkányokkal akar hisztériát kelteni

Ripost
-
  19.09.24 15:30 Belföld

Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltnek, Zugló polgármesterének a patkánymentesítési közbeszerzés ügyében kedden bejelentett kezdeményezésével nem lehet más a célja, mint a hisztériakeltés és a nyilvánosság szándékos félrevezetése – közölte Szeneczey Balázs és Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes.