Rendszerszintű a korrupció Magyarországon, tankönyvbe kívánkozik - állítja a a versenyhivatal volt…

Nagy Zoltán szerint a fejlett világban a kormány együtt küzd a szervezettel a korrupció ellen, ám „Magyarországon ennek éppen az ellenkezőjét látjuk”.

5 kapcsolódó hír

A Gazdasági Versenyhivatal volt elnöke szerint Magyarországon kivirágzott a korrupció

168 Óra Online
-
  19.09.23 16:03 Belföld

A közpénzek elcsalása, irányított elosztása mindenütt deviáns cselekedetnek minősül. Nálunk viszont ideológiát is teremtenek hozzá, a nemzeti burzsoázia kialakítását – állapította meg a Népszavának adott interjúban Nagy Zoltán a Transparency International Magyarország kuratóriumi elnöke, a Gazdasági Versenyhivatal volt vezetője.

Nem eseti jelenség, hanem a rendszer lényege a korrupció Magyarországon – a GVH exelnöke szerint

Propeller
-
  19.09.23 15:31 Belföld

A kis korrupció visszaszorulóban van, a nagy korrupció azonban kivirágzott Magyarországon – mondta Nagy Zoltán, a Transparency International Magyarország kuratóriumi elnöke, a versenyhivatal volt vezetője a Népszavának adott interjújában. Arról beszélt, hogy a kormány olyan keretfeltételeket teremt a jogalkotásban és a szabályozásban,…

Volt versenyhivatali vezető: „Rendszerszintű a korrupció Magyarországon”

HVG
-
  19.09.23 13:03 Gazdaság

Példákkal is alátámasztotta kijelentését Nagy Zoltán, a Transparency International Magyarország kuratóriumi elnöke, a versenyhivatal volt vezetője.

Magyar sajátosság a rendszerszintű korrupció

Népszava
-
  19.09.23 07:35 Gazdaság

A közpénzek elcsalása, irányított elosztása mindenütt deviáns cselekedetnek minősül. Nálunk viszont ideológiát is teremtenek hozzá: a "nemzeti burzsoázia" kialakítását - hívta fel a figyelmet Nagy Zoltán a Transparency International Magyarország kuratóriumi elnöke, a versenyhivatal volt vezetője.

"A korrupció mindenhol deviáns cselekedet, nálunk ideológiát is teremtenek hozzá"

Zsúrpubi
-
  19.09.24 08:00 Vélemény

Nagy Zoltán, a Transparency International Magyarország kuratóriumi elnöke, a versenyhivatal volt vezetője szerint rendszerszintű korrupció működik Magyarországon.