A szimulátor rontotta el a Red Bull hétvégéjét

Vezess
-
  19.09.23 11:43 Forma1

A szingapúri hétvége előtt úgy tűnt, a Red Bull lesz majd a Mercedes fő ellenfele az utcai versenyen, Max Verstappen ehelyett végül a két Ferrari mögött ért be harmadikként. Elszúrták az autót.

5 kapcsolódó hír

Verstappen: Többet vártam, de örülök a dobogónak

F1világ
-
  19.09.23 08:18 Forma1

Jobb hétvégében bízott, de összességében elégedett a szingapúri dobogóval a Red Bull Forma-1-es csapatának versenyzője, Max Verstappen.

Verstappen: Győzni jöttünk Szingapúrba, ez egy ébresztő volt!

M4 Sport
-
  19.09.23 13:37 Forma1

Max Verstappen szerint a szingapúri hétvége vészjelzés volt a Red Bull számára, hogy össze kell kapnia magát. Már akkor elrontották, amikor még el sem kezdődött a nagydíjhétvége?

Verstappen lenyomta Hamiltont a Red Bull-Hondával, aminek örül

Motorsport
-
  19.09.22 17:10 Forma1

A Pirelli ismét egyre több kritikát kap, miután Szingapúrban egy nagyon „érdekes” helyzet alakult ki a gumik miatt, hiszen a pilóták a futam első felében olyan lassan hajtottak, mintha csak a biztonsági autó mögött mennének. Max Verstappen számára is nagy kihívást jelentett mindez a gumikkal, különösen amikor valóban pályára gurult az SC,…

Az F1-es versenyzők közül szinte senki sem akar fordított rajtrácsot

Motorsport
-
  19.09.23 16:45 Forma1

Max Verstappen, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel rendesen kiosztotta a fordított rajtrács ötletét a Forma-1-ben. A két világbajnok és a holland sztár sem akar hallani erről többet, de úgy tűnik, hogy 2020-ban tesztjelleggel bevezetésre kerülnek ezek a futamok, három helyszínen. Egyelőre nem tudni többet ennél, de az jól látszik, hogy a pilóták el

A szimulátor miatt úszott el a Red Bull győzelmi esélye

Formula
-
  19.09.23 11:58 Forma1

Max Verstappen dobogóra állt vasárnap, de a csapat szerint nyerhetett is volna: a Red Bull tanácsadója elmondta, a csapat szimulátorának „hibája” vette el az esélyt a győzelemre a Szingapúri Nagydíjon.