Állítólag jelentős digitális fejlesztések zajlanak az iskolákban

Mínuszos
-
  19.09.24 05:33 Infotech

Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően szélessávú, biztonságos wifi-hálózat épült ki az állami iskolákban, valamint százezer informatikai eszközt is beszereztek a tanulóknak és a pedagógusoknak — jelentette ki Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára a…

4 kapcsolódó hír

Jelentős digitális fejlesztések zajlanak az iskolákban

Magyar Nemzet
-
  19.09.23 09:36 Gazdaság

A kormány 2016-ban határozta el, hogy valamennyi állami fenntartású iskolában teljes körű wifi lefedést biztosít, és emellett a sávszélességet is megnöveli.

Teqball: Kínában is hódít a magyar fejlesztésű sportág

NSO
-
  19.09.23 12:57 Foci

György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára vezetésével magyar kormányzati és üzleti delegáció érkezett Kínába, hogy a Teqball magyar fejlesztésű sportágat népszerűsítsék.

Készülnek a huszonegyedik század iskolái Magyarországon

VG
-
  19.09.23 10:52 Karrier

Jelentős digitális fejlesztések zajlanak az iskolákban, Solymár Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára szerint.

Jelentős digitális fejlesztések zajlanak az iskolákban 

SzegedMa
-
  19.09.23 07:29 Megyei

Az intézmények azt is beállíthatják, hogy a közösségi felületek ne legyenek elérhetők az intézmény wifi-hálózatán keresztül.