A rugalmasság a magyar munkáltatók ellensége

Magyar Nemzet
-
  19.09.21 12:39 Gazdaság

Megdöbbentően kevesen, alig több mint 144 ezer alkalmazott dolgozott távmunkában tavaly a Központi Statisztikai Hivatal felmérése szerint.

4 kapcsolódó hír

Újra felmérik a táplálkozási szokásokat

Behír
-
  19.09.21 06:09 Belföld

Újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait az európai lakossági egészségfelmérés részeként - mondta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) felméréséhez csatlakozó Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) főosztályvezetője az M1 aktuális csatornán.

Újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait

ma.hu
-
  19.09.20 12:15 Életmód

A felmérésben részt vevő hatezer ember háromnapos táplálkozási naplót tölt majd ki, amelyről később egy szakember is kérdéseket tesz fel.

Újra felmérik a táplálkozási szokásokat

Közszolgálat
-
  19.09.20 20:21 Életmód

jra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait az európai lakossági egészségfelmérés részeként – mondta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) felméréséhez csatlakozó ...

Újra felmérik a táplálkozási szokásokat

Debreceni Nap
-
  19.09.20 11:02 Belföld

Újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait az európai lakossági egészségfelmérés részeként – mondta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) felméréséhez csatlakozó Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) főosztályvezetője az M1 aktuális csatornán. Zentai Andrea hozzátette: a december 16-ig tartó országos…