A Kúria elé viszi a Karácsony Gergely, hogy Gulyás Gergely megfenyegette Budapestet

168 Óra Online
-
  19.09.21 12:26 Választás

Csütörtökön a Nemzeti Választási Bizottság 8:5 arányban elutasította Karácsony Gergelynek azt a beadványát. Az ellenzéki főpolgármester-jelöltnek az nem tetszett, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egy ezermilliárdos fejlesztési megállapodás lemondásával fenyegette meg Budapestet, ha október 13-án nem Tarlós István…

5 kapcsolódó hír

Karácsony a Kúrián keresztűl menne neki Gulyás Gergelynek

Propeller
-
  19.09.21 13:30 Választás

Nem fogadja el a választási bizottság döntését, akik szerint a miniszter nem sértett törvényt, amikor Tarlós és Orbán megállapodásáról beszélt. A Kúriához fordult Karácsony Gergely, mert szerinte tévesen mondta ki a Nemzeti Választási Bizottság, hogy Gulyás Gergely miniszter szavai nem minősülnek kampánytevékenységnek. A…

A Kúrián menne neki Gulyás Gergelynek Karácsony

HVG
-
  19.09.21 12:05 Belföld

Nem fogadja el a választási bizottság döntését, akik szerint a miniszter nem sértett törvényt, amikor Tarlós és Orbán megállapodásáról beszélt.

Karácsony a Kúrián akarja bebizonyítani, hogy Gulyás ellene kampányolt, mikor a főpolgármesteri alkalmasságról beszél…

Magyar Narancs
-
  19.09.21 13:54 Vélemény

A Választási Bizottság szerint nem minősül kampánytevékenységnek Tarlós ajnározása. Vagy az, hogy a miniszter belengette, ha nem a Fidesz jelöltje nyer, nem él a kormány megállapodása a Budapestnek szánt ezermilliárdos fejlesztési támogatásról.

A Kúria kell eldöntse, hogy Gulyás kampányolt-e Karácsony ellen

Népszava
-
  19.09.21 09:22 Választás

A Nemzeti Választási Bizottság szerint a miniszter munkaköréhez tartozik, hogy forrásmegvonással fenyegetőzzön. Karácsony Gergely nem hagyja annyiban.

A Kúriának kell eldöntenie, hogy Gulyás kampányolt-e Karácsony ellen

Népszava
-
  19.09.21 09:22 Választás

A Nemzeti Választási Bizottság szerint a miniszter munkaköréhez tartozik, hogy forrásmegvonással fenyegetőzzön. Karácsony Gergely nem hagyja annyiban.