Sokszor megvezették Trumpot az izraeliek a volt amerikai külügyminiszter szerint

Rex Tillerson azt mondta, a velük folytatott tárgyalásokon mindig szükség van egy jó adag szkepticizmusra, Netanjahu pedig szerinte 'kissé machiavellisztikus'.

5 kapcsolódó hír

"Jól kell csinálni a dolgokat" - Trump nem sieti el a megállapodást Kínával

ATV
-
  19.09.20 21:38 Külföld

Nem szükséges a kereskedelmi egyezmény Kínával az elnökválasztás előtt - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök a Fehér Házban Scott Morrison ausztrál kormányfővel tartott közös tájékoztatóján.

Súlyos vádak: Izrael „nem habozik dezinformálni” Amerikát

Neokohn
-
  19.09.20 10:31 Külföld

Rex Tillerson volt amerikai külügyminiszter szerint Benjamin Netanjahu számos alkalommal "megvezette" Donald Trumpot.

Trumpot sokszor "megvezették" - állítja a volt amerikai külügyminiszter

Napi
-
  19.09.20 10:01 Külföld

Izraeli tisztségviselők, köztük Benjámin Netanjahu kormányfő tárgyalásaik alkalmával számos alkalommal "megvezették" Donald Trump amerikai elnököt - állította Rex Tillerson volt amerikai külügyminiszter a Harvard Egyetemen tartott előadásában az MTI szerint.

Izrael sokszor megvezette Trumpot

Portfolio
-
  19.09.20 07:25 Külföld

Izraeli tisztségviselők, köztük Benjámin Netanjahu kormányfő tárgyalásaik alkalmával számos alkalommal "megvezették" Donald Trump amerikai elnököt - állította Rex Tillerson volt amerikai külügyminiszter a Harvard Egyetemen tartott előadásában. Az egyetemi előadást a volt külügyminiszter még szerdán tartotta, de a Harvard Gazette című egyetemi…

Netanjahu rendre megvezette Trumpot a volt amerikai külügyminiszter szerint

Népszava
-
  19.09.20 07:33 Külföld

Rex Tillerson panaszosan említette azt is, hogy külügyminiszter létére elzárták előle a palesztin-izraeli "dossziét" - ezeket az ügyeket Donald Trump a saját vejére bízta inkább.