Ismét járható az M1-es

Infostart
-
  19.09.20 12:25 Baleset-bűnügy

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, az Óbarok pihenő és Tatabánya között a 48-es km-nél, a terelt szakaszon egy felső vezeték leszakadása miatt mindkét irányban megállították a forgalmat.

5 kapcsolódó hír

Négy autó ütközött össze a Budaörsi úton

Ittlakunk
-
  19.09.21 08:14 Budapest 11. ker

Négy gépkocsi ütközött össze szombaton reggel a Budaörsi úton, a Nedecvár utca és a Zólyom köz közötti szakaszon.A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, jelezte a katasztrófavédelem. 

Motorossal ütközött össze egy autó az M7-esen Székesfehérvárnál

Hírpress
-
  19.09.20 15:21 Baleset-bűnügy

Egy sávon halad a forgalom a Balaton felé. Egy motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze az M7-es autópálya 63-as kilométerszelvényénél, Székesfehérvár térségében, a Balaton felé vezető oldalon. A városi hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom az érintett…

Hármas karambol az M0-son

A diósdi lehajtónál történt a baleset. Két személyautó és egy konténerszállító jármű ütközött össze a XXII. kerület térségében, az M0-s autóút diósdi lehajtójánál, a Szeged felé vezető irányban. A fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol a járművek elfoglalják a külső sávot.

Baleset: Lehajtott az útról és felborult egy kamion az autópályán

Parameter
-
  19.09.20 10:58 Baleset-bűnügy

A rendőrség Facebook-beszámolója szerint egy kamionos eddig ismeretlen okból lehajtott az útról és felborult járművével a D2-es autópálya Pozsony felé vezető irányában. Az eset során senki sem sérült meg, a helyszínelés idején az érintett szakaszon egy sáv volt járható. -para-

Két baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán

Police
-
  19.09.20 18:28 Baleset-bűnügy

Két baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 09. 20., p - 18:28 Kakucs és Újhartyán térségében több gépjármű összeütközött, csak egy sávon haladhat a forgalom, torlódásra kell számítani.