Növekedett Magyarország eszközállománya az Allianz Globális Vagyonosodási Jelentése szerint

GazdaságPortál
-
  19.09.19 10:11 Gazdaság

Az Allianz ma tizedik alkalommal jelenteti meg Globális Vagyonosodási Jelentését, amely a háztartások vagyoni és adóssághelyzetét vizsgálja a világ több mint 50 országában. Szomorú premiert láthatunk: 2018-ban először fordult elő, hogy az iparosodott és a feltörekvő országokban egyszerre csökkent a pénzügyi vagyon – még…

4 kapcsolódó hír

Szegényebbek lettek az emberek - szomorú felmérés érkezett

Napi
-
  19.09.19 07:37 Külföld

Megállt a legszegényebb országok gazdagokhoz közeledése, a pénzügyi válság óta pedig most először csökkent a világban a lakosság vagyona - derült ki az Allianz legfrissebb globális vagyonosodási jelentéséből. Magyarországon a trenddel szemben óriási a kimutatott gazdagodás - számolt be az Azénpénzem.hu.

Az egész világon szegényebbek lettek az emberek

Azenpenzem
-
  19.09.19 06:34 Gazdaság

Megállt a legszegényebb országok gazdagokhoz közeledése, a pénzügyi válság óta pedig most először csökkent a világban a lakosság vagyona – derült ki az Allianz legfrissebb globális vagyonosodási jelentéséből. Magyarországon a trenddel szemben óriási a kimutatott gazdagodás.

Növekedett Magyarország eszközállománya az Allianz Globális Vagyonosodási Jelentése szerint

ProfitLine
-
  19.09.20 07:30 Gazdaság

Az Allianz ma tizedik alkalommal jelenteti meg Globális Vagyonosodási Jelentését, amely a háztartások vagyoni és adóssághelyzetét vizsgálja a világ több mint 50 országában. Szomorú premiert láthatunk: 2018-ban először fordult elő, hogy az iparosodott és a feltörekvő országokban egyszerre csökkent a pénzügyi vagyon – még 2008-ban, a…

A világ szegényedett, de a magyarok vagyona jelentősen nőtt

Infostart
-
  19.09.19 20:18 Gazdaság

Megállt a legszegényebb országok gazdagokhoz közeledése, a pénzügyi válság óta pedig most először csökkent a világban a lakosság vagyona.