Gallai Péter emlékének dedikálja a Piramis a szombati budapesti koncertet

Koncert.hu
-
  19.09.19 19:30 Színpad

Újraéled az 1979-es „A nagy buli”, utoljára, az Ifipark színpadán. A koncertet a zenekar a héten elhunyt Gallai Péter emlékének dedikálja.

4 kapcsolódó hír

Gallai Péter emlékének dedikálja a Piramis a szombati budapesti koncertet

Koncertmagazin
-
  19.09.20 09:29 Zene

Idén nyáron újraéledt a legendás Ifipark. A zárókoncerten a Piramis örökzöld dallamai repítenek a múltba, egy kis zenei nosztalgiára. Miért „ A nagy buli” néven fut a történet?    A Piramis rajongók nevezték el így 1979-ben az Ifiparkos Piramis koncertet, ami abban az évben az egyik legnagyobb rock esemény volt a fővárosban. A Piramis-láz…

Gallai Péter emlékének dedikálja a Piramis a szombati koncertet

Corn & Soda
-
  19.09.19 18:54 Kultúra

A Volt egyszer egy Ifipark rendezvénysorozat utolsó epizódjaként lép színpadra a Piramis szeptember 21-én, szombaton. A zenekar a koncertet a hét elején elhunyt egykori zenésztárs, Gallai Péter – a zenekar egyik alapítótagja, valamint többek...

Gallai Péter emlékének dedikálja a Piramis a szombati budapesti koncertet

zene.hu
-
  19.09.20 15:22 Zene

PIRAMIS "A NAGY BULI 2.0" - 40 éve volt „A nagy buli" Idén nyáron újraéledt a legendás Ifipark. A zárókoncerten a Piramis örökzöld dallamai repítenek a múltba, egy kis zenei nosztalgiára.  

„Ez a próba kemény volt” – Gallai Péterről szól a Piramis-koncert

Blikk
-
  19.09.20 19:04 Bulvár

Rockslágeres nosztalgiabulinak indult, de Gallai Péter (†65) halála átírta a Piramis zenekar szombat esti koncertjét, s a próbán készült fotók is arról árulkodnak, hogy a 10 éve újjáalakult banda tagjai nehéz szívvel készültek a Várkert Bazárba.