London egyre jobban lemarad

Napi
-
  19.09.19 13:55 Pénzügy

Egy új globális befektetői felmérés szerint az intézményes piaci szereplők továbbra is New Yorkot tartják a világ első számú pénzügyi szolgáltatási központjának, a ranglistát korábban hosszú évekig vezető London most már jelentős ponthátránnyal áll a második helyen.

3 kapcsolódó hír

A brexit odavágta Londont, Budapest az oroszoktól sem lett pénzügyi központ

Napi
-
  19.09.19 19:19 Külföld

A csütörtökön ismertetett legújabb globális befektetői felmérés szerint az intézményes piaci szereplők továbbra is New Yorkot tartják a világ első számú pénzügyi szolgáltatási központjának, a ranglistát korábban hosszú évekig vezető London most már jelentős ponthátránnyal áll a második helyen - írja az MTI.

London lemaradt a világ vezető pénzügyi központjainak listáján

ProfitLine
-
  19.09.19 19:30 Gazdaság

A csütörtökön ismertetett legújabb globális befektetői felmérés szerint az intézményes piaci szereplők továbbra is New Yorkot tartják a világ első számú pénzügyi szolgáltatási központjának, a ranglistát korábban hosszú évekig vezető London most már jelentős ponthátránnyal áll a második helyen.

London lemaradt New York mögött a világ vezető pénzügyi központjainak listáján

Realista
-
  19.09.20 09:00 Otthon

A legújabb globális befektetői felmérés szerint az intézményes piaci szereplők továbbra is New Yorkot tartják a világ első számú pénzügyi szolgáltatási központjának, a ranglistát hosszú évekig vezető London jelentős ponthátránnyal áll a második helyen.