Komoly kihívást jelent az e-mobilitási eszközök gyors terejdése a biztosítóknak

Biztosító Magazin
-
  19.09.18 14:48 Gazdaság

Nemcsak a közlekedés résztvevői számára, de a biztosításban is új kihívásokat jelentenek a gyorsan terjedő elektromos közlekedési eszközök - mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének elnöke szerdán az M1 aktuális csatornán.

7 kapcsolódó hír

Nagy fejtörést okoznak a biztosítóknak az elektromos közlekedési eszközök

Portfolio
-
  19.09.18 14:43 Gazdaság

Nemcsak a közlekedés résztvevői számára, de a biztosításban is új kihívásokat jelentenek a gyorsan terjedő elektromos közlekedési eszközök - mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője szerdán az M1 aktuális csatornán.

Biztosítási szempontból is újat hoz az elektromos roller

autopro
-
  19.09.19 11:40 Cégvilág

Nemcsak a közlekedés résztvevői számára, de a biztosításban is új kihívásokat jelentenek a gyorsan terjedő elektromos közlekedési eszközök.

A biztosításban is kihívást jelentenek az elektromos rollerek

VG
-
  19.09.18 18:38 Gazdaság

Magyarországon jelenleg szabályozási és biztosítási szürke zónának minősül az elektromos közlekedési eszközök használata.

Az elektromos közlekedési eszközökre van biztosítás?

TőzsdeFórum
-
  19.09.18 16:30 Cégvilág

A biztosításban is kihívást jelentenek az elektromos közlekedési eszközök.

Mabisz: a biztosításban is kihívást jelentenek az elektromos közlekedési eszközök

Debreceni Nap
-
  19.09.18 23:41 Belföld

Nemcsak a közlekedés résztvevői számára, de a biztosításban is új kihívásokat jelentenek a gyorsan terjedő elektromos közlekedési eszközök – mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) elnöke szerdán az M1 aktuális csatornán. Lambert Gábor hozzátette: Magyarországon jelenleg szabályozási és biztosítási szürke zónának minősül az…

Mabisz: a biztosításban is kihívást jelentenek az elektromos közlekedési eszközök

Körös Hírcentrum
-
  19.09.18 15:42 Belföld

Nemcsak a közlekedés résztvevői számára, de a biztosításban is új kihívásokat jelentenek a gyorsan terjedő elektromos közlekedési eszközök – mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) elnöke az M1 aktuális csatornán. Lambert Gábor hozzátette: Magyarországon jelenleg szabályozási és biztosítási szürke zónának minősül az…

Kihívást jelentenek az elektromos közlekedési eszközök a biztosításban is

hirado.hu
-
  19.09.18 14:24 Gazdaság

Az elektromos rollerek nem minősülnek járműnek, így biztosításuk a lakásbiztosítás felelősségbiztosítási részét képezik.