A választási bizottság szerint a szekszárdi ellenzéki jelöltet, Bomba Gábort nem lehet összekeverni …

168 Óra Online
-
  19.09.17 13:46 Belföld

Feljelentették a szekszárdi ellenzék által támogatott polgármester-jelölt Bomba Gábort, aki a beadvány szerint a Bomba! energiaital ismertségét kihasználva kampányol. A feljelentő egy magánszemély, akit történetesen pont úgy hívnak, mint az egyik helyi fideszes jelöltet – írtuk tegnap a hvg.hu nyomán.

4 kapcsolódó hír

Egy Bomba jó történet

Hírklikk
-
  19.09.17 18:31 Belföld

Amennyiben a választók is úgy akarják, úgy Bomba Gábor, az ellenzék jelöltje lesz Szekszárd következő polgármestere. Nincs ebben semmi különös, mondhatni, evidencia, hiszen választás lesz október 13-án, akire többen szavaznak, az nyer. Ám a történet mégsem ilyen egyszerű. Bomba Gábort ugyanis felnyomták a választási bizottságnál,…

Nincs bizonyíték, véget ért az ellenzék kálváriája: Bombaként indulhat a jelölt

Blikk
-
  19.09.17 20:40 Belföld

Úgy tűnik, véget ért az ellenzék közös jelöltjének kálváriája a tolnai megyeszékhelyen. Bomba Gábort egy magánszemély jelentette fel a választási bizottságnál azzal az indoklással, hogy a politikus az azonos nevű, népszerű energiaital ismertségét használja saját maga népszerűsítésére és a kampányában.

Saját neve miatt panaszolták be Szekszárd ellenzéki polgármesterjelöltjét

Index
-
  19.09.16 17:02 Belföld

A helyi választási bizottságnak kell döntenie, hogy Bomba Gábor neve és Bomba! energiaital közötti hasonlóság megtévesztő-e.