Nb I: „Csak annyit mondtam a bíróknak, gyávák vagytok”

NSO
-
  19.09.17 09:57 Foci

A kiállítások, a dulakodás és a Cseri Tamást fenyegető drukkerek miatt az MLSZ fegyelmi bizottsága előtt folytatódik a Kisvárda–Mezőkövesd bajnoki meccs.

6 kapcsolódó hír

Megkapták a kamutiak a három pontot

Beol
-
  19.09.18 13:49 Sport

Kedden az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága ülése mellett a versenybizottság is határozatokat hozott egy sor elmaradó kupa-, vagy bajnoki mérkőzés ügyében.

Három bajnoki mérkőzésre eltiltották Cukalaszt

Teol
-
  19.09.17 20:26 Sport

A görög légiós azért kapta a büntetést, mert a szombati, Mezőkövesd elleni összecsapáson arcon ütötte ellenfelét.

MLSZ - Három bajnoki mérkőzésre eltiltották Cukalaszt

ma.hu
-
  19.09.17 18:50 Sport

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzésre eltiltotta a Kisvárda középpályását, Sztavrosz Cukalaszt.

Három bajnoki mérkőzésre eltiltották Cukalaszt, a Kisvárda verekedős játékosát

Debreceni Nap
-
  19.09.17 21:48 Sport

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzésre eltiltotta a Kisvárda középpályását, Sztavrosz Cukalaszt. A szövetség honlapjának keddi tájékoztatása szerint a görög légiós azért kapta a büntetést, mert a szombati, Mezőkövesd elleni összecsapáson arcon ütötte ellenfelét. Az összecsapáson kiállított másik…

Nb I: döntés született a balhés Kisvárda–Mezőkövesd meccsről

NSO
-
  19.09.17 18:17 Foci

Az MLSZ fegyelmi bizottsága szeptember 17-i ülésén többek között megvitatta a Kisvárda–Mezőkövesd mérkőzésen történteket, majd az alábbi döntéseket hozta: a vendégektől kiállított Aljakszandr Karnyickit egy, a hazaiaktól az indoklás szerint arcon ütés miatt leküldött Sztavrosz Cukalaszt három mérkőzésre tiltotta el.

NB I: Így büntetett az MLSZ a balhés keleti rangadó után - a klubvezetőt is eltiltották

Csakfoci
-
  19.09.17 04:17 Foci

Két játékos mellett a sportigazgató is kényszerpihenőn lesz a balhé jeleneteket és két piros lapot is hozó Kisvárda-Mezőkövesd bajnoki után.