Karácsony Gergely olyan közbeszerzést támad, amelyet ő maga is megszavazott

Lokál
-
  19.09.17 14:43 Belföld

Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje megint csak saját alkalmatlanságáról állít ki bizonyítványt: egy olyan közbeszerzést támad, amelyet ő maga is megszavazott és részt is vett a patkányirtással megbízott cég kiválasztásában - közölte kedden a nagyobbik kormánypárt az MTI-vel.

5 kapcsolódó hír

Karácsony: Választási jogot sértett a kormányt

24.hu
-
  19.09.16 09:30 Belföld

Az ellenzéki jelölt szerint a kormány egyértelműen Tarlós Istvánnak kampányol, ami tiltott kampánytevékenységnek minősül.

Törvénysértő fideszes kampány a XVIII. kerületben

Propeller
-
  19.09.17 18:51 Választás

Sérti a választás tisztaságát a Fidesz-embléma melletti kerületi jelkép – mondta ki a Fővárosi Választási Bizottság. A helyi testület korábban érdemi vizsgálat nélkül dobta a kifogást. A főváros XVIII. kerületében Szarvas Attila Sándor – aki civil kapcsolatokért és egyházügyekért felelős alpolgármester, illetve fideszes képviselőjelölt olyan szóró

Önkormányzati logóval kampányolt a fideszes alpolgármester – jogsértést követett el

HVG
-
  19.09.17 09:59 Belföld

Sérti a választás tisztaságát a Fidesz-embléma melletti kerületi jelkép – mondta ki a Fővárosi Választási Bizottság. A helyi testület korábban érdemi vizsgálat nélkül dobta a kifogást.

Fidesz: Karácsony Gergely megszavazta a patkányirtó cég kiválasztását

Origo
-
  19.09.17 14:51 Belföld

Az ellenzék főpolgármester-jelöltje megint csak saját alkalmatlanságáról állít ki bizonyítványt.

Itt a vége: Elítélték Orbánékat Karácsony Gergely feljelentése nyomán

BalraMagyar
-
  19.09.17 06:58 Vélemény

Precedens értékű ítélet született. Az ellenzék főpolgármester-jelöltje szerint az Orbán-kormány nem kampányolhat egyetlen jelölt mellett sem, mert azzal a választás tisztaságát sértené. Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt panaszt nyújtott be a Nemzeti Választási Bizottsághoz, melyben elmarasztalták a teljes kormányzatot. Karácsony azután…