A Generali továbbra is a Dow Jones Fenntarthatósági Világ Index tagja, illetve bekerült a Dow Jone…

GazdaságPortál
-
  19.09.17 16:05 Pénzügy

A Generali immár egymást követő második évben maradt tagja a Dow Jones Fenntarthatósági Világ Indexének (Djsi), illetve első alkalommal bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Európa Indexébe is (Djsi Europe). Ez a rangos elismerés nagyon jó fokmérője a Generali Csoport fenntarthatóság iránti elkötelezettségének, mely…

5 kapcsolódó hír

A Generali Biztosító a Dow Jones Fenntarthatósági Európa Indexében

Biztosító Magazin
-
  19.09.17 14:57 Gazdaság

A Generali immár egymást követő második évben maradt tagja a Dow Jones Fenntarthatósági Világ Indexének (DJSI), illetve első alkalommal bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Európa Indexébe is (DJSI Europe).

Élen a Coca-Cola

MMonline
-
  19.09.18 09:24 Gazdaság

Európában a Coca-Cola HBC áll az élen az üdítőitalgyártók ranglistáján a 2019 Dow Jones Fenntarthatósági Index – a vállalatok fenntarthatósági teljesítményét mérő legfontosabb, globális mutató – alapján. Ez már a hatodik alkalom az elmúlt hét évben, hogy a Coca-Cola palackozója lett az első az európai fenntarthatósági rangsorban,…

A Generali bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Európa Indexébe

ProfitLine
-
  19.09.17 19:00 Gazdaság

A Generali immár egymást követő második évben maradt tagja a Dow Jones Fenntarthatósági Világ Indexének (Djsi), illetve első alkalommal bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Európa Indexébe is (Djsi Europe).

A Coca-Cola HBC Európa legfenntarthatóbban működő üdítőitalgyártója

Médiapiac
-
  19.09.17 19:21 Gazdaság

A 2019 Dow Jones Fenntarthatósági Index, amely a vállalatok fenntarthatósági teljesítményét mérő globális mutató, alapján Európában a vállalat áll az élen az üdítőitalgyártók ranglistáján.

Rangos elismerésben részesült a MOL

VG
-
  19.09.17 17:34 Gazdaság

A MOL immár négy egymást követő évben bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Indexbe.