Kapcsolódó megyék

Ehető-erdő is lesz a hétvégi erdészeti programon Budapest belvárosában

Travelo
-
  19.09.17 15:15 Utazás

A Szabadság téren rendezik meg az Erdővarázs című családi programot szeptember 20-án és 21-én.

4 kapcsolódó hír

Újra vár az Erdővarázs

Magyar Mezőgazdaság
-
  19.09.18 13:31 Gazdaság

Szeptember 20-21-én Budapestre költöznek az ország erdői. A két napos ingyenes látogatható IV. Erdővarázs családi napokon a magyarországi erdők értékeit, érdekességeit és az erdész szakma szépségét, különlegességeit mutatják be a Szabadság téren az Agrárminisztérium kezdeményezésére az Országos Erdészeti Egyesület szervezésében.

Erdővarázs a Szabadság téren

Ittlakunk
-
  19.09.17 08:29 Budapest 05. ker

Hétvégére beköltözik az erdő a belvárosba (akár maradhatna is...)Szeptember huszadikán és huszonegyedikén - ez péntek és szombat - az állami erdőgazdaságok Budapest szívében, a Szabadság téren mutatják be a vadregényes magyar erdők értékeit és az erdészek izgalmas munkáját. A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló, változatos…

Erdővarázs a Szabadság téren

Élő bolygónk
-
  19.09.18 14:04 Életmód

A magyarországi erdők értékeit, érdekességeit mutatják be azon az ingyenes rendezvényen, amelyet az Agrárminisztérium kezdeményezésére az Országos Erdészeti Egyesület szervez szeptember 20–21-re a fővárosi Szabadság térre.

Az erdő beköltözik a belvárosba

PestBuda
-
  19.09.17 15:00 Kultúra

A magyarországi erdők értékeit és az erdészek munkáját mutatják be a Szabadság téren hétvégén. Az Erdővarázs Családi Napon tizenöt tematikus sátor lesz, amelyekben a szakemberek bemutatják többek között az erdők jelentős szerepét a klímavédelemben, az erdőtüzek megelőzésének lehetőségeit, a természetvédelem fontosságát.