Választókerületünkben is toronymagas a Fidesz-KDNP előnye

Vásárhely24
-
  19.09.16 12:05 Belföld

A kormánypártok 8 polgármesterjelölttel és 57 önkormányzati képviselőjelölttel állnak rajthoz az október 13-i helyhatósági választáson. A Jobbik összeomlott, a DK, a Momentum, az MSZP és az LMP pedig teljesen eltűnt a térség politikai térképéről, egyetlen árva önálló jelöltet sem tudtak kiállítani – írja a promenad.hu.

3 kapcsolódó hír

Ivóvízhálózat fejlesztése az egri képviselőjelölt nagy álma

Heol
-
  19.09.17 11:36 Belföld

Habis László polgármester és Kovács Cs. Tamás (Fidesz-KDNP), az 5. választókerület képviselőjelöltje közös sajtótájékoztatót tartottak kedden reggel a Csákó városrész szívében.

Miért nem fejlődik Debrecen keleti városrésze? Csörtét váltott a DK és az önkormányzat

Debreceni Nap
-
  19.09.16 14:03 Megyei

Debrecen keleti városrésze fejlesztésének elmaradásáért ostorozta a jelenleg Fidesz-KDNP városvezetést a DK-MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás pártszövetség polgármesterjelöltje hétfőn sajtótájékoztatón. Varga Zoltán a választókerület egyéni önkormányzati képviselőjelöltjével, Tyll Attilával közösen tartott tájékoztatón azt mondta,…

Választókerületünkben is toronymagas a Fidesz-KDNP előnye

Promenad
-
  19.09.16 11:25 Megyei

A kormánypártok 8 polgármesterjelölttel és 57 önkormányzati képviselőjelölttel állnak rajthoz az október 13-i helyhatósági választáson. A DK, a Momentum, az MSZP és az LMP teljesen eltűnt a térség politikai térképéről, egyetlen árva önálló jelöltet sem tudtak kiállítani.