Jelentősen megemelkedett az olaj ára a szaúdi Aramcót ért támadás miatt

HírTV
-
  19.09.16 06:52 Gazdaság

Washington szerint Irán áll a két szaúdi olajterminál elleni támadások hátterében.

21 kapcsolódó hír

Pánik: nagyon durva idők jönnek a benzinkutakon

ATV
-
  19.09.16 14:57 Belföld

Hétfő reggelre pánik tört ki a piacon a szaúdi dróntámadás miatt, a kőolaj világpiaci ára tíz százalékkal drágult - írta meg a Blikk.

Tőzsdenyitás előtt – Csökkenéssel indulhat a kereskedés a magyar tőzsdén

GazdaságPortál
-
  19.09.16 08:55 Pénzügy

Csökkenéssel kezdheti a hetet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) a kedvezőtlen nemzetközi hangulat miatt – írta az MTI-nek hétfőn küldött előrejelzésében Varga Zoltán, az Equilor elemzője. Negatív hangulat alakult ki a nemzetközi piacokon, miután a kőolaj világpiaci ára négyhavi csúcsra emelkedett a szaúd-arábiai olajlétesítmények ellen hétvégén…

Olajtermékeket vásárolna Szaúd-Arábia

Privátbankár
-
  19.09.16 14:21 Gazdaság

A szaúd-arábiai állami olajvállalat kereskedőháza olajtermékeket keres azonnali szállításra a szaúdi olajlétesítmények ellen szombaton elkövetett támadások után.

Olajtermékeket vásárolna Szaúd-Arábia

MFor
-
  19.09.16 14:30 Gazdaság

A szaúd-arábiai állami olajvállalat kereskedőháza olajtermékeket keres azonnali szállításra a piacokon a szaúdi olajlétesítmények ellen szombaton elkövetett támadások után.

Csökkenéssel kezdheti a hetet a BÉT

ProfitLine
-
  19.09.16 09:30 Gazdaság

Csökkenéssel kezdheti a hetet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) a kedvezőtlen nemzetközi hangulat miatt - írta az MTI-nek hétfőn küldött előrejelzésében Varga Zoltán, az Equilor elemzője.

Nem volt kirobbanó az öröm az európai piacokon

TőzsdeFórum
-
  19.09.16 19:44 Gazdaság

A kőolaj világpiaci ára meredekenbemelkedett.

Durva mozgások az olajpiacon, meddig tarthat ez még?

Portfolio
-
  19.09.16 15:39 Gazdaság

Dróntámadások érték szombaton a szaúd-arábiai Aramco állami olajvállalat két olajterminálját, köztük a világ legnagyobb olajfinomítóját, melynek következtében a kőolaj árfolyama évtizedek óta nem látott mértékben emelkedett. Összeszedtük a főbb fundamentális és technikai tényezőket, hogy következtetéseket tudjunk levonni a kőolaj…

Az Öbölháború óta nem volt ekkora pánik - Elszállt az olaj ára

Portfolio
-
  19.09.16 08:01 Külföld

Dróntámadások érték szombaton a szaúd-arábiai Aramco állami olajvállalat két olajterminálját, köztük a világ legnagyobb olajfinomítóját, a támadás elkövetőjeként a jemeni húszi lázadók jelentkeztek. A dróntámadást követően a kőolaj árfolyama évtizedek óta nem látott mértékben emelkedett.

A szaúdi támadás miatt eshet Budapest

Napi
-
  19.09.16 08:59 Belföld

Csökkenéssel kezdheti a hetet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) a kedvezőtlen nemzetközi hangulat miatt - írta az MTI-nek hétfőn küldött előrejelzésében Varga Zoltán, az Equilor elemzője.

Vörös napkezdés lehet Európában

Napi
-
  19.09.16 08:25 Pénzügy

Csökkenéssel nyithatnak a főbb nyugat-európai részvénypiacok hétfőn, miután a kőolaj világpiaci ára négyhavi csúcsra emelkedett a szaúd-arábiai olajlétesítmények ellen hétvégén elkövetett dróntámadások következtében - írja az MTI.

Műholdképek mutatják a dróntámadás pusztítását

Infostart
-
  19.09.16 10:44 Külföld

Hétfő reggel megugrott a kőolaj világpiaci ára, miután szombaton dróntámadás érte a szaúd-arábiai Aramco állami olajvállalat két olajterminálját, köztük a világ legnagyobb olajfinomítóját.

Műholdképeken látszik, mekkora kárt okozott a világ legnagyobb olajfinomítóját ért dróntámadás

HVG
-
  19.09.16 08:33 Infotech

A hétvégén dróntámadás érte a világ legnagyobb olajfinomítóját Szaúd-Arábiában. A Fox News a támadás eredményéről közölt műholdképeket.

Dróntámadás hozza a drágulást a benzinkutakra

Autósajtó
-
  19.09.16 22:03 Autó-motor

Dróntámadások érték szombaton a szaúd-arábiai Aramco állami olajvállalat két olajterminálját köztük a világ legnagyobb olajfinomítóját A kőolaj árfolyama évtizedek óta nem látott mértékben emelkedett. Összeszedtük a főbb fundamentális és technikai tényezőket, hogy következtetéseket tudjunk levonni a kőolaj árfolyamának jövőbeli alakulására…

Jelentősen megemelkedett az olaj ára a szaúdi támadás miatt

hirado.hu
-
  19.09.16 05:46 Külföld

Világszinten 5 százalékos kínálatcsökkenést okozott a támadás.

Évtizedek óta nem látott mértékben drágul a nyersolaj

RTL Klub
-
  19.09.16 18:42 Bulvár

Évtizedek óta nem látott mértékben drágult hétfőn a nyersolaj a Szaúd-arábiai olajterminálokat ért hétvégi támadássorozat után. A GKI Gazdaságkutató szerint ha a létesítményekben nagyobb károk keletkeztek és hosszabb ideig tart majd a helyreállításuk, akkor Magyarországon is nagyobb mértékben drágulhatnak az üzemanyagok. A…

Jelentősen megemelkedett az olaj ára a szaúdi támadás miatt

KárpátHír
-
  19.09.16 12:39 Külföld

Jelentősen megemelkedtek az olajárak a hétfői piaci nyitáskor a szaúdi

Jelentősen emelkedett az olaj ára a szaúdi dróntámadás miatt

Szabad Magyar Szó
-
  19.09.16 13:11 Határtalan

Jelentősen megemelkedtek az olajárak a hétfői piaci nyitáskor a szaúdi Aramco cég létesítményei ellen a hét végén végrehajtott dróntámadások után, amelyek visszavetették a kitermelést az olajországban – írja az origo.hu. Az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 67,28 dollárra emelkedett az ázsiai piacokon, 11 százaléknyit a pénteki…

Műholdképek a világ legnagyobb olajfinomítóját ért dróntámadásról

ma.hu
-
  19.09.16 18:32 Külföld

A hétvégén dróntámadás érte a világ legnagyobb olajfinomítóját Szaúd-Arábiában. A pusztításról a Fox News közölt műholdképeket.

Mínuszban nyitottak Európában

VG
-
  19.09.16 09:22 Pénzügy

Csökkenéssel nyitottak a vezető nyugat-európai börzék. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe viszont emelkedéssel kezdte meg a hetet.

Jelentősen megemelkedett az olaj ára a szaúdi Aramcót ért támadás miatt

Parameter
-
  19.09.16 08:05 Határtalan

Az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 67,28 dollárra emelkedett az ázsiai piacokon, 11 százaléknyit a pénteki záráshoz képest. A nyugati féltekén irányadó West Texas Intermediate (WTI) amerikai könnyűolajfajta ára szintén 10 százalékot meghaladó mértékben, hordónként 60,60 dollárra nőtt. Közvetlenül nyitás után mindkét típus ára…

Megugrottak az olajárak a szaúdi Aramcót ért támadás miatt

Népszava
-
  19.09.16 06:41 Gazdaság

A szaúdi olajkitermelés átmenetileg több mint a felére csökkent, világszinten ez 5 százalékos ideiglenes kínálatcsökkenést jelent.