Lefoglalások az ellenzéknél

Magyar Nemzet
-
  19.09.13 05:50 Baleset-bűnügy

Laptopokat, papírokat foglalt le a rendőrség Józsefvárosban az ellenzéki polgármesterjelölt kampány-főhadiszállásán. Karácsony Gergelyék hatalmi visszaélést emlegetnek és tüntetésre készülnek.

12 kapcsolódó hír

Pikó András VIII. kerületi polgármesterjelölt mellett tüntettek az ellenzékiek

A közös tiltakozáson több ellenzéki képviselő, köztük Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt is felszólalt.

Közösen tüntetett az ellenzék Pikó Andrásért

Mandiner
-
  19.09.13 20:34 Baleset-bűnügy

„Orosz módra trollokat építettek be zárt Facebook-közösségünkbe, rágalomhadjáratot indítottak ellenünk, és rendőröket küldtek ránk” – mondta a törvénytelen adatkezeléssel vádolt polgármester-jelölt .

Pikó: A Fidesz fél, mert elkezdtük kinyitni az aktákat

HVG
-
  19.09.13 18:30 Baleset-bűnügy

Százak tüntettek Pikó András józsefvárosi polgármester-jelölt mellett, aki szerint nem őt kell megvédeni, hanem a kerületben élőket.

Pikó András mellett tüntetnek a Práter utcában

ATV
-
  19.09.13 18:09 Baleset-bűnügy

Egy zárt facebook csoportban megosztott fotó vezetett odáig, hogy választási csalás gyanújába keveredett a józsefvárosi ellenzéki jelölt. A fotón – amelyet a Magyar Nemzet hozott nyilvánosságra - Pikó András kampánycsapata látható, amint az aláírásgyűjtő íveket dolgozzák fel laptopok segítségével. A Fidesz szerint itt egyértelműen illegális…

Tovább zaklatja a rendőrség Pikó András kampánycsapatát

Hírklikk
-
  19.09.13 13:30 Baleset-bűnügy

Több ellenzéki aktivista kihallgatásával folytatja a rendőrség a józsefvárosi ellenzéki kampánycsapat indított eljárást.

Pikóék mellett tüntetett az ellenzék

Klubrádió
-
  19.09.13 21:44 Baleset-bűnügy

Pikó András (a Klubrádió volt műsorvezetője) ellenzéki polgármesterjelölt támogatói tüntettek Budapesten a józsefvárosi Práter utcán a Pál utcai fiúk szobrainál péntek este, tiltakozva a rendőrség szerda esti akciója ellen, hogy házkutatást tartottak a jelölt kampányközpontjában.

Kiálltak Pikóék mellett

RTL Klub
-
  19.09.13 23:00 Baleset-bűnügy

Ellenzékiek tüntettek Pikó András és kampánycsapata mellett  a budapesti Práter utcában, a Pál utcai fiúk szoborcsoportnál. A Józsefvárosi ellenzéki polgármester-jelölt kampányközpontjában szerda este tartott házkutatást a rendőrség. Az ellenzéki pártok szerint a kormány a rendőrséget is beveti a választási kampányban, hogy megfélemlítse…

Két laptopot foglaltak le Pikóéktól

Magyar Hang
-
  19.09.12 16:24 Baleset-bűnügy

A VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt szerint Kocsis Máté háta mögé bújva, a rendőrséggel döntetnék el a voksolást.

Mutatjuk, hogyan álltak ki Pikó mellett

Azonnali
-
  19.09.13 21:05 Baleset-bűnügy

Az ellenzéki összefogás több száz híve gyűlt össze a Pál utcai fiúk szobránál, hogy biztosítsák Pikó András józsefvárosi polgármesterjelöltet a támogatásukról. Pikó kampányközpontjában a minap tartott házkutatást a rendőrség személyes adattal való visszaélés miatt. Az ellenzékiek szerint ez már annak a jele, hogy a hatalom attól fél,…

Több százan tüntettek Pikó András mellett a Práter utcában

Népszava
-
  19.09.13 20:12 Baleset-bűnügy

Jöhet a hadsereg, a légierő, a TEK, akkor sem ijedünk meg – üzente az ellenzék a Pikó András VIII. kerületi polgármester-jelölt melletti demonstráción.

Rendkívüli: Ismét akciózik a Rendőrség Pikó András körül!

OLKT
-
  19.09.13 13:50 Baleset-bűnügy

Több ellenzéki aktivista kihallgatásával folytatja a rendőrség a józsefvárosi ellenzéki kampánycsapat indított eljárást. Öt önkéntest kihallgatásra hív be a Rendőrség a józsefvárosi ellenzéki kampánycsapatból, akiknek magukkal kell vinniük személyes laptopjukat. Azokról az aktivistákról van szó, akik láthatók a fideszes rágalomhadjáratra…

A kihallgatott VIII. kerületi ellenzéki képviselőnek nem mutattak új „nyomot” a Pikó-ügyben

Mérce
-
  19.09.13 11:13 Baleset-bűnügy

Erőss Gábor képviselőjelölt szerint a rendőrség politikai megrendelésre dolgozik.