Wolff: Nem szabad még leírni Vettelt!

F1világ
-
  19.09.12 17:45 Forma1

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff szerint Sebastian Vettel túlságosan jó versenyző ahhoz, hogy leírják – a német egy újabb kiábrándító hétvégén van túl, miközben csapattársa, Charles Leclerc pazar formát mutat.

4 kapcsolódó hír

Hakkinen: Ha Vettel még akar valamit, sürgősen nyernie kell

Formula
-
  19.09.12 10:17 Forma1

Charles Leclerc zsinórban szerzett két győzelmével egyértelműen a Ferrari vezérpilótájává vált. Mika Hakkinen szerint, ha Sebastian Vettel helyre akarja állítani hírnevét, gyorsan győznie kéne.

Az egész Ferrari Leclerc-t ünnepelte, Vettel telefonon jelentkezett

M4 Sport
-
  19.09.12 16:35 Forma1

Kilenc évig várt a hazai győzelemre a Ferrari, most megadta a módját a megünneplésének. Az egész vörös sereg összegyűlt Maranellóban, Sebastian Vettel csak telefonon jelentkezett.

Bottas szerint Leclerc olyan kemény, mint egy ferrarisnak lennie kell

Motorsport
-
  19.09.11 11:57 Forma1

Charles Leclerc hatalmas lehetőséget kapott a Ferraritól, mivel már a második szezonjában a Ferrarihoz kerülhetett. A monacói egy igen meggyőző első és alfás év után már Sebastian Vettel mellett kell versenyeznie, akivel nemhogy felveszi a versenyt, még veri is, hiszen előtte áll a bajnokságban, valamint ha azt vesszük alapul, hogy eddig csak ő…

A legenda szerint Leclerc az F1 Federerje

Motorsport
-
  19.09.12 14:25 Forma1

Charles Leclerc belgiumi és olaszországi sikerével végérvényesen bizonyította, hogy helye van egy top csapat autójában, a monacói első ferraris évének hajrájához közeledve már be is érte négyszeres világbajnok csapattársát a tabellán. Sebastian Vettel mellett nem hogy eltörpülne, nagyon gyorsan bebizonyította, hogy ő lehet a Ferrari jövője.A…