Nagy Lászlót is nevezte a BL-be a Veszprém

Magyar Nemzet
-
  19.09.12 07:18 Sport

Elméleti esélye van annak, hogy a nyáron visszavonult, jelenleg a Telekom Veszprém sportigazgatójaként dolgozó 38 éves Nagy László is pályára lépjen a hét végén rajtoló férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

5 kapcsolódó hír

Nem javul Messi sérülése, továbbra sem játszik

Rangadó
-
  19.09.11 14:02 Foci

A Barcelona zsenije továbbra is fájlalja a vádliját.

Lionel Messi továbbra sem hadra fogható a Barcelonánál

Goal
-
  19.09.10 16:45 Foci

Az argentin úgy tűnik, hogy nem lép pályára a hétvégén.

Barcelona: Messi lemaradhat a BL-rajtról, még mindig nem edz

NSO
-
  19.09.11 14:55 Foci

Lionel Messi, az FC Barcelona sztárlabdarúgója továbbra is fájlalja a vádliját, így biztosan nem lép pályára a Valencia elleni, hétvégi bajnoki mérkőzésen. Egyelőre az is kérdéses, hogy a Borussia Dortmund elleni jövő heti Bajnokok Ligája-nyitányon szerepelhet-e.

Messi nem lép pályára a hétvégi bajnokin, kérdéses a BL-szereplése is

Parameter
-
  19.09.11 13:41 Határtalan

Az ötszörös aranylabdás argentin játékos továbbra sem edz a csapattal, és szombaton, a La Ligában biztosan nem láthatják a szurkolók. „A sérülés még mindig hátráltatja és a vezetők egyetértettek az orvosokkal abban, hogy jobb az elővigyázatosság, nehogy visszaessen” - fogalmazott az újság. A 32 éves Messi akkor sérült meg, amikor…

Messi kihagyja a hétvégi bajnokit is

Győr Plusz
-
  19.09.11 13:29 Sport

Lionel Messi, az Fc Barcelona sztárlabdarúgója továbbra is fájlalja a vádliját, így biztosan nem lép pályára a Valencia elleni, hétvégi bajnoki mérkőzésen. Egyelőre az is kérdéses, hogy a Borussia Dortmund elleni jövő heti Bajnokok Ligája-nyitányon szerepelhet-e.