Ezt mondta a szerb kormányfő Trócsányi jelöléséről

Propeller
-
  19.09.11 11:12 Külföld

Jó hírnek nevezte Ana Brnabic szerb miniszterelnök, hogy Trócsányi Lászlót szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosnak jelölte kedden az Európai Bizottság megválasztott elnöke, Ursula von der Leyen, mert – Brnabic szerint – olyan biztos kerül erre a posztra, aki elkötelezett bővítéspárti országból származik. Ana Brnabic a…

5 kapcsolódó hír

Megszólalt Magyarországgal kapcsolatosan Ursula von der Leyen

ATV
-
  19.09.10 15:10 Külföld

Magyarország céljai egyértelműek, és azok megegyeznek az új uniós bizottságéval a Nyugat-Balkán uniós integrációját illetően - jelentette ki az Európai Bizottság megválasztott elnöke, Ursula von der Leyen Brüsszelben, újságírói kérdésre válaszolva kedden.

„Számíthat teljes körű személyes és politikai támogatásomra” – levelet írt Von der Leyen Trócsányinak

Mandiner
-
  19.09.10 20:15 Külföld

A Bizottság elnöke kulcsfontosságúnak nevezte, hogy „stabil, biztonságos és virágzó” országok vegyék körbe az Európai Uniót.

Jó hírnek nevezte a szerb miniszterelnök, hogy Trócsányit bővítési biztosnak jelölték

ATV
-
  19.09.11 12:20 Külföld

Jó hírnek nevezte Ana Brnabic szerb miniszterelnök, hogy Trócsányi Lászlót szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosnak jelölte kedden az Európai Bizottság megválasztott elnöke, Ursula von der Leyen, mert - Brnabic szerint - olyan biztos kerül erre a posztra, aki elkötelezett bővítéspárti országból származik.

Von der Leyen: Magyarország céljai egyértelműek

24
-
  19.09.10 15:17 Külföld

Szerinte Magyarország céljai egyértelműek.

Gyanús ez az Ursula von der Leyen

OLKT
-
  19.09.11 14:51 Vélemény

Nekem úgy tűnik, hogy  totálisan megvezette a hazai ellenzéki pártok Uniós képviselőit. Fűt-fát ígért nekik, hogy támogassák őt a pozíció elnyerésében, ám amióta ez sikerült neki, azóta minden lépése ellentmond ígéreteink. Mivel ő volt a német hadügyminiszter, gondolom elégedett azzal, ahogy Orbánékkal tető alá hozták a hatalmas…