Kegyetlenül megtépte a vihar a szegedi egyetemet

Propeller
-
  19.09.10 17:03 Baleset-bűnügy

Jelentős károk érték a hétfő délutáni viharban a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Állam- és Jogtudományi Karának főépületét, az ingatlan életveszélyessé vált – közölte a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága kedden. A közlemény szerint senki sem sérült meg, de az épület használhatatlanná vált. Jelenleg a károk felmérése, a…

4 kapcsolódó hír

Életveszélyessé vált a jogi kar épülete Szegeden a hétfői vihar miatt

A bádogtető állapota teszi nagyon veszélyessé az épületet, így az oktatást hétfőn felfüggesztették. A tanórákat az SZTE karai közötti együttműködésben ideiglenesen más épületekbe szervezik át.

Életveszély Szegeden

Infostart
-
  19.09.10 17:05 Baleset-bűnügy

Jelentős károk érték a hétfő délutáni viharban a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Állam- és Jogtudományi Karának főépületét, az ingatlan életveszélyessé vált - közölte a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága.

Használhatatlan a jogi kar épülete - más épületekben tartják meg az órákat

Délmagyar
-
  19.09.10 16:49 Baleset-bűnügy

A tegnap délutáni Szeged városára lecsapó viharban a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karát jelentős károk érték. Személyi sérülés nem történt, az épület nem használható. Jelenleg a károk felmérése, a kárenyhítés és az életveszély elhárítása zajlik.

Kiürítették a szegedi jogi kar épületét a hétfői vihar miatt

Népszava
-
  19.09.10 16:48 Baleset-bűnügy

Mintegy 100 négyzetméternyi tetőfelület hiányzik a Tisza Lajos körúti épületről.