Körtvélyessy Zsolt: Imádkoztunk Dávidkáért

Lokál
-
  19.09.03 07:00 Baleset-bűnügy

Minden szülő rémálma, ami szombat este megtörtén L. L. Juniorral, vagyis Lesi Lászlóval és családjával. Az énekes kisebbik fia, Dávidka halálos balesetet szenvedett Zuglóban. A kicsi két hét múlva lett volna négyéves.

5 kapcsolódó hír

Levelet írt a sofőr, aki elgázolta L. L. Junior fiát

ATV
-
  19.09.03 19:31 Baleset-bűnügy

Kedden reggel a rendőrségen kapta meg L. L. Junior azt a levelet, melyet az a 76 éves sofőr írt, aki szombaton gázolta el Zuglóban az énekes hároméves fiát. A gyereknek olyan súlyos sérülései voltak, hogy a mentők hiába küzdöttek érte, a helyszínen meghalt.

L. L. Junior elperelné nagyobbik fiát édesanyjától

Propeller
-
  19.09.03 12:10 Baleset-bűnügy

Gyermekelhelyezési perbe torkollhat L. L. Junior családi tragédiája. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az énekes kisebbik, 3 éves fiát szombat kora este halálra gázolták Zuglóban a Vezér és Füredi út találkozásánál. A gyermek életéért közel egy órát küzdöttek a mentők, sajnos mindhiába. A gyászoló zenész kisebbik gyermekének halála…

L. L. Junior elperelné nagyobbik fiát az anyjától, miután a tragikus zuglói balesetben meghalt a hároméves gyerekük

168 Óra Online
-
  19.09.03 15:55 Baleset-bűnügy

Gyermekelhelyezési per lehet L. L. Junior családi tragédiájából, miután az énekes kisebbik fiát szombat este halálra gázolták Zuglóban - írja a Bors.

Kiderült, nem az anyja kezét fogta a tragédia előtt L.L. Junior kisfia

Ripost
-
  19.09.04 05:00 Baleset-bűnügy

A rapper kisfiát szombat délután gázolta halálra egy autó Zuglóban. A tragikus történtekről azóta számos teória napvilágot látott, ám a Ripost megtudta: valójában nem úgy történt a baleset, ahogyan arról a hírek szóltak.

Megszólalt a családtag: ezt tette L.L. Junior és családja a tragédia után

Ripost
-
  19.09.02 16:10 Baleset-bűnügy

A rapper szombat este, egy baleset során veszítette el kisfiát, Dávidkát. Apósa, Körtvélyessy Zsolt megtörten nyilatkozott a tragédia utáni órákról.