Kósa: Az ellenzék háborút, a Fidesz építkezést ígér a választóknak

HírTV
-
  19.08.30 17:39 Vélemény

A Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke szerint az ellenzék csupán háborút ígér a választóknak, míg a kormánypárt az építkezés és fejlődés lehetőségét kínálja az embereknek.

8 kapcsolódó hír

Fidesz: Az ellenzéket nem a gyerekek, hanem a kampány érdekli

Lokál
-
  19.08.30 16:07 Választás

Az ellenzéket nem a gyerekek, hanem az önkormányzati választási kampány és a saját hatalmi játszmáik érdeklik - reagált a Fidesz arra, hogy öt ellenzéki frakció pénteken bejelentette, Alkotmánybíróságon támadják meg a köznevelési törvény módosításait.

A nap legfontosabb hírei - 2019.08.30.

24.hu
-
  19.08.30 19:52 [N/A]

Kampányt indít a Fidesz, Gyurcsány szerint hülyék.

"Hű, de hülyék vagytok" – Így reagált Gyurcsány a Fidesz kerítésbontásozós kampányára

Propeller
-
  19.08.30 17:05 Választás

Gyorsan jött a válasz a Fidesz ma bejelentett kampányüzenetére. A Facebookon reagált Gyurcsány Ferenc a Fidesz régi-új kampányüzenetére, a kerítésbontásozásra – szúrta ki az Index. Ahogy korábban megírtuk, a Fidesz kampányt indít arról, hogy Gyurcsányék lebontanák a kerítést. A Fidesz tájékoztató kampányban hívja fel a…

A Fidesz tájékoztató kampányban hívja fel a figyelmet Gyurcsányék terveire

Magyar Nemzet
-
  19.08.30 14:21 Választás

Halász János, frakció szóvivője elmondta, a magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék terveiről, hiszen „ők vezérlik az egész ellenzéket most, az önkormányzati választáson is”.

A Fidesz megint azzal kampányol, hogy Gyurcsányék le akarják bontani a határzárat

HVG
-
  19.08.30 13:49 Választás

Még mindig itt tartunk. Telefonon hívják majd az embereket, nehéz összeszámolni, hányadik kampány ez, ahol bevetik a „kerítésbontó ellenzék” toposzt.

Fidesz: az ellenzéket nem a gyerekek, hanem a kampány érdekli

Vásárhely24
-
  19.08.31 14:17 Belföld

Az ellenzéket nem a gyerekek, hanem az önkormányzati választási kampány és a saját hatalmi játszmáik érdeklik - reagált a Fidesz arra, hogy öt ellenzéki frakció pénteken bejelentette, Alkotmánybíróságon támadják meg a köznevelési törvény módosításait.

Parádés módon küldte el az egész Fidesz vezérkart a jófenébe Gyurcsány

BalraMagyar
-
  19.08.30 15:33 Vélemény

A Fidesz megint azzal kampányol, hogy Gyurcsányék le akarják bontani a határzárat Elképesztő, hogy nincs új a tarsolyban, nincs programja a kormánypártnak, s hogy még mindig itt tartunk. Telefonon hívják majd az embereket, nehéz összeszámolni, hányadik kampány ez, ahol bevetik a „kerítésbontó ellenzék” című műsort… Arról nem is…

Ez lesz a Fidesz kampánya: Gyurcsány, Gyurcsányné, kerítés, migránsok

Huppa
-
  19.08.30 13:55 Vélemény

A Fidesz tájékoztató kampányban hívja fel a figyelmet arra, hogy Gyurcsányék lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat – közölte a kormánypárti frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Halász János azt mondta, a magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék terveiről, hiszen “ők vezérlik az egész ellenzéket most, az…