F1: A bejelentés előtt tudta meg, hogy kirúgják

Vezess
-
  19.08.29 17:06 Forma1

A Red Bulltól a Toro Rossóba visszaültetett Pierre Gaslynak csak a bejelentés reggelén szóltak a döntésről, ő végig elhitte, hogy az év végéig türelmesek lesznek vele.

4 kapcsolódó hír

Gaslyt sokkolta a Red Bull döntése

F1világ
-
  19.08.29 15:57 Forma1

Sokkolta Pierre Gaslyt a Red Bull döntése, miszerint a szezon második felét már nem a nagycsapat, hanem a Toro Rosso színeiben kell teljesítenie.

Ricciardo érti, hogy miért rúgták ki Gaslyt

Formula
-
  19.08.30 09:53 Forma1

A Renault F1-es pilótája szerint ő ugyan kedveli a franciát, de a Red Bull adott neki fél évet, az eredmény és a fejlődés pedig nem jött - így működik az energiaitalosok programja, ezt mindenki tudja.

Kvjat: El kell fogadnom a Red Bull döntését, de nincs problémám ezzel

Motorsport
-
  19.08.29 14:50 Forma1

Pierre Gaslyt 12 verseny után lecserélte a Red Bull, a helyére pedig a Toro Rosso idén bemutatkozó versenyzőjét, Alexander Albont ültették be. Ezzel Daniil Kvjat új csapattársat kapott, akit meg is kérdeztek, hogy változnak-e a céljai az új csapattársa miatt.„Őszintén mondom, nem. Fontos, hogy továbbra is olyan jól végezzem a munkám futamról…

Gaslynek van még esélye visszakerülni a Red Bullba

Motorsport
-
  19.08.29 14:01 Forma1

A nyári szünet egyik legnagyobb meglepetése (inkább az időzítés, mint a váratlansága miatt) volt a Red Bull döntése, miszerint a francia Pierre Gaslyt visszaküldik a fiókcsapat Toro Rossóhoz, míg az élete első F1-szezonját futó Alex Albont felhozzák a helyére. Tőle azt remélik, hogy kicsit hatékonyabban tudja majd támogatni az ihletett tempóban ver