A történelem és a liberalizmus legvége: Fodor Gábor lemond a Magyar Liberális Párt éléről

444.hu
-
  19.08.27 17:23 Belföld

Az elmúlt fél évtizedet az MSZP lélegeztetőgépén töltő formáció alapító-elnöke egyetemi oktatóként folytatja. Rest in piac! $

5 kapcsolódó hír

Lemondott Fodor Gábor

Magyar Nemzet
-
  19.08.28 08:24 Belföld

A leköszönő elnök szerint az új ellenzéki együttműködésben olyan vezetőre van szüksége a liberális politikai közösségnek, akit nem terhelnek az elmúlt évek vitái.

Lemondott Fodor Gábor a Magyar Liberális Párt éléről

HVG
-
  19.08.27 17:26 Belföld

Tervei szerint újra egyetemi oktatóként folytatja pályáját, és megalapít egy intézetet, mely a közép-európai rendszerváltás történetét dolgozza fel.

Fodor Gábor: befejeztem

Hírklikk
-
  19.08.28 06:28 Belföld

Lemondott tisztségéről Fodor Gábor a Magyar Liberális Párt elnöke. A politikus döntését – egyebek mellett – azzal is indokolta, hogy a Fidesz olyan választási rendszert dolgozott ki, amelyben az ellenzéki pártok egymással szoros szövetségi rendszerben képesek leváltani a kormányzópártot. Fodor Gábor közvetlenül lemondása után…

Fodor Gábor lemond a Magyar Liberális Párt éléről

Index
-
  19.08.27 17:21 Belföld

Mint mondta, az új ellenzéki együttműködésben olyan vezetőre van szüksége a liberális politikai közösségnek, akit nem terhelnek az elmúlt évek vitái.

Fodor Gábor: Büszke vagyok, elégedett nem

Népszava
-
  19.08.28 07:20 Belföld

Fodor Gábor lemondott a Liberálisok – Magyar Liberális Párt vezetéséről és napi politikával sem akar már foglalkozni. A Fidesz-alapító, aki több mint harminc éve politizál, azt mondta a lapunknak adott interjúban: voltak rossz döntései, de olyan egy sem, amelyet ne vállalna most is.