Két meccs után oda a második élet is

Magyar Nemzet
-
  19.08.26 23:29 Sport

Sima, 3:0-s vereséget szenvedett Azerbajdzsántól a magyar női röplabda-válogatott az Európa-bajnokság C csoportjában, így már csak akkor juthat tovább, ha holnap legyőzi Horvátországot.

5 kapcsolódó hír

Török: Fejben kellett volna elhinnünk, hogy többre vagyunk képesek

Lokál
-
  19.08.27 08:37 Sport

Török Kata, a magyar női röplabda-válogatott ütőjátékosa szerint el kellett volna hinniük, hogy legyőzhetik Azerbajdzsán csapatát a budapesti társrendezésű Európa-bajnokság hétfői játéknapján.

Kikapott az azeriektől, és nehéz helyzetbe került a magyar női röplabda-válogatott

Propeller
-
  19.08.26 22:12 Sport

A magyar női röplabda-válogatott 3-0-ra kikapott Azerbajdzsántól a budapesti társrendezésű Európa-bajnokság csoportkörének negyedik játéknapján, a Papp László Sportarénában hétfőn. Németh Anett (k), valamint az azeri Ajsan Abdulazimova (b) és Polina Rahimova (j) a női röplabda Európa-bajnokság C csoportjában játszott…

All-int mondott a női röplabda-válogatott

Origo
-
  19.08.27 15:55 Sport

Horvátország ellen nyerni kell, hogy maradjon esély a továbbjutásra.

Női röplabda Eb: a favorit a horvátok ellen sem hibázott

NSO
-
  19.08.26 20:03 Sport

Hollandia három játszmában legyőzte Horvátországot a női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjának budapesti mérkőzésén, ám egy időre elveszítette csapatkapitányát.

Női röplabda Eb - Simán kikaptak a magyarok Azerbajdzsántól

Behír
-
  19.08.27 09:59 Sport

A magyar női röplabda-válogatott 3-0-ra kikapott Azerbajdzsántól a budapesti társrendezésű Európa-bajnokság csoportkörének negyedik játéknapján, a Papp László Sportarénában hétfőn.