Lángra kapott egy hulladéktelep Berettyóújfalunál

Dehir
-
  19.08.24 16:50 Baleset-bűnügy

Berettyóújfalu - Mintegy kétszáz négyzetmétert érint a tűz. A helyi lánglovagok végzik az oltást.

5 kapcsolódó hír

Gabonatűz Kiskunfélegyházánál

Hírpress
-
  19.08.24 14:45 Baleset-bűnügy

Tanyákat is veszélyeztetnek a lángok. Lábon álló gabona gyulladt ki Kiskunfélegyháza térségében. Mintegy két hektárra terjed ki és két tanyát is veszélyeztet a tűz, amely a vasúti sínek mellett ég. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre riasztottak egy egységet Kecskemétről is.

Gabona és tarló égett Félegyháza határában, tanyákat is veszélyeztetett a tűz

Baon
-
  19.08.24 14:57 Baleset-bűnügy

Lábon álló gabona gyulladt ki Kiskunfélegyháza térségében szombat délután.

Ég egy garázs Füzesabonyban

A tűzoltók oltják a lángokat. Kigyulladt egy garázs Füzesabonyban, a Zrínyi Miklós utcában. Teljes terjedelmében ég a mintegy negyven négyzetméter alapterületű építmény. A tűz szomszédos épületre is átterjedt. A füzesabonyi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre érkeztek a helyi önkéntes tűzoltók is.

Gaz ég Kiskunfélegyházánál

Tanyákat is veszélyeztetnek a lángok. Kigyulladt a gaz Kiskunfélegyháza térségében. Mintegy két hektárra terjed ki és két tanyát is veszélyeztet a tűz, amely a vasúti sínek mellett ég. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre riasztottak egy egységet Kecskemétről is.

Vasúti talpfa égett Derecskén

Debreceni Nap
-
  19.08.24 08:29 Baleset-bűnügy

Péntek este Derecskén, a Gábor Áron utcában egy vasúti talpfa égett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók puttonyfecskendővel oltották el a lángokat.