Nyomozást rendeltek el a Microsoft-ügyben

ATV
-
  19.08.23 17:05 Baleset-bűnügy

A Központi Nyomozó Főügyészség különösen jelenős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt rendelt el nyomozást az ügyben – tájékoztatott közleményében az ügyészség.

8 kapcsolódó hír

Elrendelte a nyomozást az ügyészség a Microsoft-ügyben

444
-
  19.08.23 13:50 Baleset-bűnügy

Mint írják, megérkezett az amerikai igazságügyi minisztérium válasza, és mert a büntetőjogi felelősség, és megléte esetén a személyre szóló megalapozott gyanú csak büntetőeljárás keretében tisztázható, elrendelték a nyomozást.

Nyomozás indult a Microsoft-ügyben

Propeller
-
  19.08.23 14:25 Baleset-bűnügy

Különösen jelentős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség a Microsoft-ügyben. A Keresztes Imre főügyész által jegyzett pénteki közleményben a Központi Nyomozó Főügyészség azt írta, az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma és az Amerikai Tőzsdefelügyelet a…

Polt Péter ügyészsége nyomozást indított a Microsoft-ügyben

168 Óra Online
-
  19.08.23 14:38 Infotech

A Központi Nyomozó Főügyészség különösen jelenős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt rendelt el nyomozást a Microsoft-ügyben – jelentette be az ügyészség közleményében.

Nyomozás indult a magyar Microsoft-ügyben - itt a hivatalos bejelentés

Napi
-
  19.08.23 13:19 Infotech

A Központi Nyomozó Főügyészség különösen jelenős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt rendelt el nyomozást az ügyben - adta hírül a főügyészség.

Gyanúsítottként hallgatták ki az LMP képviselőjét

Hírklikk
-
  19.08.23 11:20 Baleset-bűnügy

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali visszaélés bűntette miatt folytat nyomozást az országgyűlési képviselő ellen.

A magyar ügyészség nyomozást rendelt el a Microsoft-ügyben. Az amerikai vizsgálatok előtt nem láttak semmi gyanúsat…

OLKT
-
  19.08.23 17:18 Baleset-bűnügy

A Központi Nyomozó Főügyészség különösen jelenős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt nyomozást rendelt el a Microsoft-ügyben – jelentette be a szervezet. Az ügyészség választ kapott az amerikai igazságügyi minisztériumtól a feltett kérdéseire, illetve az amerikai hatóságok által nyilvánosságra hozott dokumentumok elsődleges…

Nyomoz az ügyészség a Microsoft-ügyben

Magyar Hang
-
  19.08.23 15:14 Baleset-bűnügy

Miután az Egyesült Államokban 25 millió dolláros bírságot kénytelen fizetni a mamutvállalat, valamint az ügyben az európai csalás elleni hivatal, az OLAF is vizsgálódik, a magyar ügyészség is elrendelte a nyomozást.

Újabb fejlemény a hazai Microsoft-botrányban: így határozott a Központi Nyomozó Főügyészség

Blikk
-
  19.08.23 13:43 Baleset-bűnügy

A Központi Nyomozó Főügyészség különösen jelenős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt rendelt el nyomozást az ügyben.