Az időjárás egy pillantást sem vet a naptárra: kitart a kánikula rendületlenül

Propeller
-
  19.08.23 06:03 Időjárás

A következő időszakban egy anticiklon déli peremén helyezkedünk el, emiatt markáns változásra nem kell számítani. A többnyire napos, meleg idő mellett vasárnap és hétfőn alakulhatnak ki nagyobb számban záporok, zivatarok. A fátyolfelhők mellett a Dunántúlon több, másutt kevesebb gomolyfelhő várható, de emellett több órás napsütésre…

6 kapcsolódó hír

Forró napok várnak ránk: a hétvégén beüt az embertelen kánikula

Agrárszektor
-
  19.08.23 08:35 Időjárás

A hétvégén is sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok. Marad a meleg is, 30 Celsius-fok körüli maximumokkal - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) országos, középtávú előrejelzéséből.

Még sokáig várat magára a jelentősebb időjárási fordulat

Kiderül
-
  19.08.23 12:55 Időjárás

A megszokottnál pár fokkal melegebb és zömmel nyugodt időjárás várható a következő időszakban. Egymáshoz hasonló napok sora kezdődik, de néhol zivatarok kialakulhatnak.

Szikrázó napsütés kíséri a következő egy hetet

Kiderül
-
  19.08.22 12:59 Időjárás

Nem hoznak jelentős időjárási fordulatot a következő napok, rendre gomolyfelhős, napos, meleg nyári időben lesz részünk. Kiterjedt eső nem várható, csak helyenként alakulhatnak ki zivatarok.

Beragad a lemez, avagy anticiklon peremén

met.hu
-
  19.08.22 15:50 Időjárás

A következő időszakban egy anticiklon déli peremén helyezkedünk el, emiatt markáns változásra nem kell számítani. A többnyire napos, meleg idő mellett vasárnap és hétfőn alakulhatnak ki nagyobb számban záporok, zivatarok. 

Igazi nyári idő várható a hétvégén

Duol
-
  19.08.23 08:00 Időjárás

A hétvége időjárása igazi nyári meleget ígér, vasárnap azonban számíthatunk záporra, zivatarra is.

Visszatér a megyébe a kánikula pénteken

Feol
-
  19.08.23 06:55 Időjárás

Fejér megyében pénteken a napsütést elsősorban fátyolfelhők zavarhatják, de lehet a gomolyfelhő-képződés, és itt néhol átmeneti jelleggel egy-egy futó zápor előfordulhat.