A Margaret Island videójával debütált a Road Movie projekt

Koncert.hu
-
  19.08.21 12:27 Zene

A Margaret Island Balaton-ihlette dalával indult útjára a VOLT Produkció új projektje, a Road Movie, amely a legnépszerűbb hazai zenekarok és előadók dalaival mutatja be Magyarország különböző városait és régióit, a dalokhoz pedig ismert és elismert filmrendezők készítenek klipeket.

5 kapcsolódó hír

Ismerd meg hazánkat magyar zenekarokkal

marie claire
-
  19.08.21 18:00 Zene

A Margaret Island Balaton-ihlette dalával indult útjára a VOLT Produkció új projektje, a Road Movie, amely a legnépszerűbb hazai zenekarok és előadók dalaival mutatja be Magyarország különböző városait és régióit.

Road Movie - különleges projekt indult hazai zenészekkel

Petőfi Live
-
  19.08.22 12:54 Bulvár

Augusztus 20-án elindult a Road Movie!

Elindult a ROAD MOVIE!

Delina
-
  19.08.22 09:14 Bulvár

A Margaret Island Balaton-ihlette dalával indult útjára a VOLT Produkció új projektje, a ROAD MOVIE, amely a legnépszerűbb hazai zenekarok és előadók dalaival mutatja be Magyarország különböző városait és régióit, a dalokhoz pedig ismert és elismert filmrendezők készítenek klipeket.

Házszám a Balatonról

hírbalaton
-
  19.08.22 07:43 Belföld

A Margaret Island Balaton-ihlette dalával indult útjára a VOLT Produkció új projektje, a Road Movie, amely a legnépszerűbb hazai zenekarok és előadók dalaival mutatja be Magyarország különböző városait és régióit, a dalokhoz pedig ismert és elismert filmrendezők készítenek klipeket. Az első alkotás augusztus 20-án, a Petőfi Zenei Díj show…

Augusztus 20-án elindult a Road Movie

Közszolgálat
-
  19.08.21 10:44 Belföld

A Margaret Island Balaton-ihlette dalával indult útjára a VOLT Produkció új projektje, a Road Movie, amely a legnépszerűbb hazai zenekarok ...