Dagad az Epstein-botrány: rejtélyes végrendeletet írt a milliárdos halála előtt

Privátbankár
-
  19.08.20 09:05 Baleset-bűnügy

A halála előtt két nappal írta alá végrendeletét Jeffrey Epstein milliárdos, akit emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával helyeztek előzetes letartóztatásba, és aki a hivatalos jelentés szerint öngyilkos lett a börtönben.

10 kapcsolódó hír

Epstein éppen a halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét

888
-
  19.08.20 11:08 Baleset-bűnügy

A halála előtt pontosan két nappal írta alá a végrendeletét Jeffrey Epstein milliárdos, akit emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával helyeztek előzetes letartóztatásba, és aki gyanús körülmények között öngyilkos lett a börtönben.

Öngyilkos lett Epstein, áll az orvosi jelentésben

Magyar Nemzet
-
  19.08.19 13:24 Baleset-bűnügy

Felakasztotta magát Jeffrey Epstein, az emberkereskedelemmel és kiskorúak megrontásával vádolt amerikai milliárdos – ez áll az igazságügyi orvos szakértő jelentésében.

Jeffrey Epstein a halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét

ATV
-
  19.08.20 09:20 Baleset-bűnügy

A halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét Jeffrey Epstein milliárdos, akit emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával helyeztek előzetes letartóztatásba, és aki a hivatalos jelentés szerint öngyilkos lett a börtönben - jelentette a New York Post című lap hétfőn este.

Halála előtt két nappal rendelkezett busás vagyonáról Epstein

HVG
-
  19.08.20 08:47 Baleset-bűnügy

A halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét Jeffrey Epstein milliárdos, akit emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával helyeztek előzetes letartóztatásba, és aki a hivatalos jelentés szerint öngyilkos lett a börtönben.

Jeffrey Epstein a halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét

Propeller
-
  19.08.20 06:38 Baleset-bűnügy

A halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét Jeffrey Epstein milliárdos, akit emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával helyeztek előzetes letartóztatásba, és aki a hivatalos jelentés szerint öngyilkos lett a börtönben – jelentette a New York Post című lap hétfőn este. Az újság bírósági dokumentumokra hivatkozva közölte, hogy…

Epstein az öngyilkossága előtt két nappal egy ismeretlen összetételű társaságra hagyta a vagyonát

444
-
  19.08.20 08:45 Baleset-bűnügy

A pénz sorsa már csak azért is fontos, mert a gyerekprostitúcióval vádolt milliárdos áldozatai kártérítést követelnek.

Halála előtt két nappal végrendelkezett Epstein

Index
-
  19.08.20 07:13 Baleset-bűnügy

185 milliárd forintos vagyonát egy ismeretlen összetételű társaságra hagyta, de ehhez még az áldozatoknak is lesz egy-két szavuk.

Epstein készült a halálára

VG
-
  19.08.20 10:26 Baleset-bűnügy

A halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét Jeffrey Epstein milliárdos, akit emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával helyeztek előzetes letartóztatásba.

A kiskorúak megrontásával és emberkereskedelemmel vádolt milliárdos a halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét

Parameter
-
  19.08.20 07:30 Határtalan

Az újság bírósági dokumentumokra hivatkozva közölte, hogy Epstein minden vagyonát egy ismeretlen összetételű társaságra hagyta. A részletek nem ismeretesek, így azt sem tudni, hogy kik a kedvezményezettek. Ami biztos: a végrendelet a több mint 577 millió dolláros vagyonról és mintegy 56 millió dollárnyi készpénzről rendelkezik. A vagyon…

Jeffrey Epstein a halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét

Közszolgálat
-
  19.08.20 04:39 Baleset-bűnügy

A halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét Jeffrey Epstein milliárdos, akit emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával helyeztek előzetes ...