Beállt a teljes ellenzék Botka mögé

HVG
-
  19.08.20 18:57 Belföld

A szegedi Széchenyi téren mutatta be augusztus 20-án az ellenzéki jelöltjeit Botka László, aki egyúttal hivatalosan is bejelentette, hogy újra indul a polgármesteri címért.

8 kapcsolódó hír

A DK-val teljes lett az ellenzéki összefogás Szegeden, Botka László hivatalosan is indul a polgármesteri tisztségért

168 Óra Online
-
  19.08.20 16:04 Választás

A szegedi Széchenyi téren mutatta be kedden az ellenzéki jelöltjeit Botka László, valamint hivatalosan bejelentette, hogy újra indul a polgármesteri címért az októberi önkormányzati választáson– írja az Index.

Az ellenzéknél a jelölt számít, a pártja kevésbé

24
-
  19.08.21 10:17 Választás

Nincs jele pártellenességnek az önkormányzati választások előtt, a baloldali-liberálisok „megbarátkoztak” az esélyes jobbikosokkal. 

Botka László: a legdurvább, legaljasabb támadásoktól sem riad vissza a Fidesz

Hírklikk
-
  19.08.21 16:07 Választás

Botka László bejelentette, hogy ismét indul a szegedi polgármesteri címért.  A város vezetője azt nem tagadja, hogy korábban volt ugyan konfliktusa Gyurcsány Ferenccel, de rövidesen kezdődő választási kampányban szövetségesek lesznek, mert közös érdekük a Fidesz legyőzése. Botka készül arra is, hogy a kormánypárt újra a legaljasabb…

Botka betonbiztos Szegeden – a DK is csatlakozott a teljes ellenzéki szövetséghez

Hírhatár
-
  19.08.21 13:07 Megyei

A Szeged.hu beszámolója szerint Botka László arról is beszélt, hogy Szegedre érkezett a legtöbb európai uniós forrás, folyamatosan fejlődött a város, dinamikusan fejlődik a szegedi gazdaság, növekednek a helyi adók, és az országban egyedülálló szociális rendszer működik Szegeden.

Botka László: Hivatalosan is bejelentem, hogy indulok az őszi polgármester választáson Szegeden!

OLKT
-
  19.08.20 21:49 Belföld

„Ilyen széles és teljes körű összefogás soha nem volt még: a tagok között vannak baloldaliak, liberálisok, civilek, zöldek és jobboldaliak is” – mondta Botka László szocialista szegedi polgármester kedden, amikor bemutatta az Összefogás Szegedért Egyesület (Ösze) jelöltjeit az önkormányzati választásra. Botka László ezzel azt is bejelentette,…

Bemutatkoztak a Fidesz-KDNP pápai képviselő-jelöltjei

Veol
-
  19.08.21 07:00 Megyei

A Fő utcai Fidesz-irodában mutatták be hivatalosan a Fidesz-KDNP októberi önkormányzati választásokon induló képviselőjelöltjeit.

A teljes ellenzék beállt Botka László mögé Szegeden

Zsúrpubi
-
  19.08.20 17:00 Belföld

Botka László ma - már mint az ellenzék polgármesterjelöltje – a szegedi Széchenyi téren mutatta be az ellenzéki jelölteket.