Megint nyert egymilliárdot a Századvég, most arra, hogy a jövőt kutassa

168 Óra Online
-
  19.08.19 13:56 Belföld

Két hete sincs, hogy kiderült, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) jóvoltából a Századvég Gazdaságkutató Zrt. és a Századvég Politikai Iskola Alapítvány 1,3 milliárd forintért kutathat gazdasági kilátásokat és a szociális változásokat, itt az újabb milliárdos megbízás. Eszerint az ITM még 

5 kapcsolódó hír

Újabb egymilliárdot nyert a Századvég

Napi
-
  19.08.19 12:10 Cégvilág

A Századvég nyerte az Innovációs és Technológiai Minisztérium, több mint egymilliárdos közvéleménykutatási tenderét. A kutatás célja a társadalom jövőképének a felderítése.

Újabb egymilliárd jut a Századvégnek

Hírklikk
-
  19.08.19 15:20 Belföld

Két hete sincs, hogy kiderült, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) jóvoltából a Századvég Gazdaságkutató Zrt. és a Századvég Politikai Iskola Alapítvány 1,3 milliárd forintért kutathat gazdasági kilátásokat és a szociális változásokat, itt az újabb milliárdos megbízás.

Rengeteg település csatlakozna az európai mobilitási héthez

Élő bolygónk
-
  19.08.20 09:16 Életmód

Több mint 200 millió forint támogatási igényt nyújtottak be a települések az európai mobilitási héthez és autómentes naphoz kapcsolódó programok szervezéséhez – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A szeptember 16-án startoló kampány idei témája a gyaloglás, mottója pedig a „Sétálj velünk!”

A Századvég nyerte Palkovics minisztériumának egymilliárdos tenderét

Népszava
-
  19.08.19 13:12 Belföld

A társadalom jövőjének és jövőképének kikutatására kapják a pénzt.

Hát ehhez aztán pofa kell!

OLKT
-
  19.08.19 16:26 Vélemény

Két hete sincs, hogy kiderült, hogy a Palkovics László vezette  Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) jóvoltából a G. Fodor Gábor féle Századvég Gazdaságkutató Zrt. és a Századvég Politikai Iskola Alapítvány 1,3 milliárd forintért kutathat gazdasági kilátásokat és a szociális változásokat, itt az újabb milliárdos megbízás. Eszerint az Itm m