Merkel szerint Magyarország jól használja fel az EU-s forrásokat

444
-
  19.08.19 13:57 Külföld

Orbán szerint pedig most ugyanazért kell kerítést építenünk, amiért harminc éve kerítést kellett bontanunk. Ez egy ilyen nap.

4 kapcsolódó hír

Minek megregulázni Orbánt, eddig sem sikerült

Hírklikk
-
  19.08.20 11:21 Vélemény

Folyik az értelmezési vita, vajon mit is mondott Angela Merkel Sopronban, dicsérte-e a magyarokat azért, hogy jól használják fel az EU-s pénzeket, vagy csak a magyar-német gazdasági kapcsolatokról szólt pozitívan. Nincs ebben semmi meglepő; Orbán Viktor esetében már hozzászokhattunk, hogy egy-egy mondata mögé elrejt nem kifejtett…

Merkel: Magyarország jól használja fel az EU-s pénzeket

Index
-
  19.08.19 13:06 Belföld

A Sopronban járt kancellárral közös sajtótákékoztatón Orbán megmagyarázta, hogy 30 éve miért bomlottak, most miért épülnek falak. Mindkétszer ugyanazért.

Az ellenzék romokban: hazánk jól használja fel az uniós pénzeket

Ripost
-
  19.08.20 03:00 Belföld

Erős ütést vitt be Angela Merkel a Magyarországot többször is elgyászoló ellenzéknek. A német kancellár ugyanis kimondta: Orbánék jól használják fel az EU-s pénzeket.

Liberális média egyetértésben Merkellel: Magyarország jól használja fel az EU-s pénzeket

Promenad
-
  19.08.19 20:41 Színes

Súlyos döfést vitt be a Magyarországot sokadjára elgyászoló ellenzéknek Angela Merkel a hétfőn délután Sopronban Orbán Viktorral közösen tartott sajtótájékoztatóján, a páneurópai piknik harmincadik évfordulójának alkalmából tartott megemlékezés után - írja a PestiSrácok.hu.