Az iskolakezdés a második legnagyobb vásárlási szezon

Lokál
-
  19.08.18 11:03 Külföld

A karácsony után a július és szeptember közötti időszak a második legnagyobb vásárlási szezon, az iskolakezdés miatt ilyenkor mélyen zsebükbe kell nyúlniuk a szülőknek - derül ki a Deloitte nemzetközi tanácsadó cég "Deloitte back-to-school shopping survey" című felméréséből.

3 kapcsolódó hír

Indul az iskolakezdési vásárlási roham: átlagosan 50 ezret költünk egy gyerekre

ProfitLine
-
  19.08.17 21:00 Gazdaság

Ismét nyakunkon a szeptemberi tanévkezdés. Ilyenkor az egyik legaktuálisabb és sokakat foglalkoztató téma az iskolakezdéshez kapcsolódó vásárlási őrület. A karácsony után a július és szeptember közötti időszak a második legnagyobb vásárlási szezon, derül ki a Deloitte által publikált „Deloitte back-to-school shopping survey” című felméréséből.

Nagy anyagi megpróbáltatás előtt állnak a családok

Infostart
-
  19.08.18 21:00 Belföld

A karácsony után a július és szeptember közötti időszak a második legnagyobb vásárlási szezon, az iskolakezdés miatt ilyenkor mélyen zsebükbe kell nyúlniuk a szülőknek - derül ki a Deloitte nemzetközi tanácsadó cég felméréséből.

Nyakunkon az iskolakezdés: mennyit kell költeni a gyerekre?

Borsod24
-
  19.08.18 09:21 Belföld

A karácsony után a július és szeptember közötti időszak a második legnagyobb vásárlási szezon – számolt be róla a Privátbankár.hu. Világszerte a háztartások jelentős része szerez be nyár végén az iskolába járó gyermekeknek ruházati cikkeket, irodaszereket, műszaki cikkeket, sőt akár bútorokat is. Az Egyesült Államokban megfigyelhető tendencia…