Dombóvári, paksi és szekszárdi kitüntetettek az ünnep alkalmából

Teol
-
  19.08.17 15:15 Megyei

Az államalapítás ünnepe alkalmából – Áder János köztársasági elnök megbízásából – Rétvári Bence kitüntetéseket és díjakat adott át a Pesti Vigadó épületében.

4 kapcsolódó hír

Díjat kapott dr. Szentirmai István, Ács polgármestere az államalapítás ünnepe alkalmából

Kemma
-
  19.08.18 13:49 Belföld

Az államalapítás ünnepe alkalmából az Agrárminisztérium szervezett díjátadón a polgármester Tolnay Sándor Díjat vehetett kézhez.

Magyar állami kitüntetést kapott Darvas-Kozma József

Székelyhon
-
  19.08.18 11:24 Határtalan

Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, a Pesti Vigadóban.

Kitüntették a győri kékfestőt

Győr Plusz
-
  19.08.16 15:31 Kultúra

Tóth Ildikó, győri kékfestő népi iparművész az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából díjat vehetett át pénteken, Budapesten, a Pesti Vigadóban.

Népművészet Ifjú Mestere díjat kapott Baráth Gábor, mohácsi busómaszk-faragó

Mohácsi Újság
-
  19.08.18 09:54 Kultúra

Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Budapesten, a Pesti Vigadóban.  Népművészet Ifjú Mestere díjban részesült: Baráth Gábor, mohácsi busómaszk-faragó  …