A német vezetés rendezetlen brit kilépésre számít

Kitekintő
-
  19.08.15 17:49 Külföld

Nagy valószínűséggel az Európai Unióval kötött megállapodás nélkül, rendezetlen módon szűnik meg a brit EU-tagság a német szövetségi pénzügyminisztérium szerint - jelentette csütörtökön a Handelsblatt című német üzleti lap.

7 kapcsolódó hír

Brexit: Németország már Nagy-Britannia kizuhanásával számol

Portfolio
-
  19.08.15 17:00 Külföld

Nagy valószínűséggel az Európai Unióval (EU) kötött megállapodás nélkül, rendezetlen módon szűnik meg a brit EU-tagság (Brexit) a német szövetségi pénzügyminisztérium szerint - jelentette csütörtökön a Handelsblatt című német...

Német minisztérium: az EU lényegében felkészült a rendezetlen brexitre

Napi
-
  19.08.15 17:25 Külföld

Nagy valószínűséggel az Európai Unióval (EU) kötött megállapodás nélkül, rendezetlen módon szűnik meg a brit EU-tagság (brexit) a német szövetségi pénzügyminisztérium szerint - írja a Handelsblatt német üzleti lap a tárca egyik belső elemzésére hivatkozva.

Berlin szerint London bedobta a törölközőt, egyszerűen kizuhannak az EU-ból

autopro
-
  19.08.16 09:51 

Nagy valószínűséggel az Európai Unióval kötött megállapodás nélkül, rendezetlen módon szűnik meg a brit EU-tagság (brexit) a német szövetségi pénzügyminisztérium szerint - jelentette a Handelsblatt című német üzleti lap hírportálja a tárca egyik belső elemzésére hivatkozva.

Berlin a rendezetlen Brexittel számol

ProfitLine
-
  19.08.16 08:00 Külföld

Nagy valószínűséggel az Európai Unióval (EU) kötött megállapodás nélkül, rendezetlen módon szűnik meg a brit EU-tagság (Brexit) a német szövetségi pénzügyminisztérium szerint - jelentette csütörtökön a Handelsblatt című német üzleti lap a hírportálján a tárca egyik belső elemzésére hivatkozva.

Brexit: a liberálisok nem Corbynnal pótolnák Boris Johnsont

Adó
-
  19.08.16 16:14 Külföld

Jo Swinson, az ellenzéki brit Liberális Demokraták párt vezetője pénteken közölte, hogy két, általa javasolt politikus, a kormányzó Konzervatív Párt tekintélyes veteránja, Ken Clarke és a parlamenti ellenzék legnagyobb erejét adó Munkáspárt (Labour) tapasztalt egykori vezetője, Harriet Harman egyaránt kész lenne vezetni egy átmeneti kormányt…

Berlin a brit EU-tagság rendezetlen megszüntetésével számol

KamaraOnline
-
  19.08.16 08:27 Külföld

Nagy valószínűséggel az Európai Unióval (EU) kötött megállapodás nélkül, rendezetlen módon szűnik meg a brit EU-tagság (Brexit) a német szövetségi pénzügyminisztérium szerint - jelentette csütörtökön a Handelsblatt című német üzleti lap hírportálja a tárca egyik belső elemzésére hivatkozva.

Brit bal: puccsot szerveznének Boris Johnson ellen

Gondola
-
  19.08.16 15:19 Külföld

A Munkáspárt a brit európai uniós tagság megállapodás nélküli megszűnésének elkerülése végett tett javaslatot a bizalmatlansági indítvány benyújtására a törvényhozási szünet szeptemberi lejártával. A baloldali párt az ellenzéki képviselők szavazata mellett a kormányzó konzervatívok egyes képviselőinek együttműködésére is számít.