Érdektelenségbe fulladt az ellenzéki előválasztás

Magyar Nemzet
-
  19.08.16 06:12 Belföld

Nem tudta megtartani az ígéretét Karácsony Gergely, az ellenzéki összefogás főpolgármester-jelöltje, amikor azt mondta, hogy mind a 23 fővárosi kerületben egyetlen kihívója lesz a Fidesz jelöltjének.

4 kapcsolódó hír

Az előválasztás óta eltűnt Kálmán Olga

HVG
-
  19.08.14 16:23 Belföld

A volt polgármester-jelölt és műsorvezető most is csak egymondatos választ küldött az Indexnek.

Érdektelenségbe fulladt az ellenzéki előválasztás

HírTV
-
  19.08.16 07:12 Vélemény

Nem tudta megtartani az ígéretét Karácsony Gergely, amikor azt mondta, hogy mind a 23 fővárosi kerületben egyetlen kihívója lesz a Fidesz jelöltjének az októberi önkormányzati választáson.

Az a jó jelölt, aki egy asztalhoz tudja ültetni a pártokat

Hírklikk
-
  19.08.16 11:50 Választás

Fontos naphoz érkezett az önkormányzati választás időszaka, hiszen pénteken délután ér véget a ferencvárosi előválasztás, ahol eldől, hogy Jancsó Andrea vagy Baranyi Krisztina lesz a kihívója Bácskai János fideszes polgármesternek.

Kálmán Olga: “Ősztől, amint újra felpörög a politika, garantáltan mindent meg fogok tenni azért, hogy ez egy élhetőbb é…

OLKT
-
  19.08.15 12:04 Belföld

A júniusi ellenzéki előválasztás után teljesen eltűnt a nyilvánosság szeme elől Kálmán Olga, a Dk jelöltje. Az egykori tévés második helyen végzett Karácsony Gergely mögött, így nem ő lesz majd Tarlós István kihívója. Az Index megkeresésére Kálmán Olga – közel másfél hónapos hallgatás után – ezt nyilatkozta: Ősztől, amint újra...