Új információk a szétválasztott sziámi ikrek állapotáról

Propeller
-
  19.08.13 08:38 Belföld

Az orvosok javaslatára a gyermekek anyja folyamatosan a kicsik mellett van. Az alapítvány magyar orvoscsapata által szétválasztott, stabil állapotú, 3 éves kislányok egyike már valóban magához tért – erősítette meg az InfoRádió érdeklődésére a korábbi értesüléseket Sándor Alexandra Valéria. Szabályosan mozgatja a végtagjait, felismeri az…

6 kapcsolódó hír

Életveszélyes állapotban van a magyar orvosok által szétválasztott sziámi ikerpár egyik tagja

168 Óra Online
-
  19.08.14 16:00 Baleset-bűnügy

Változott a magyar orvoscsapat által szétválasztott hároméves kislányok állapota: Rabeyánál pozitív fejlemények történtek, Rukaya viszont speciális vírusos lázzal küzd, állapota kritikus - közölte a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány.

Kritikus állapotban van a szétválasztott bangladesi sziámi ikrek egyik tagja

hirado.hu
-
  19.08.14 20:39 Külföld

Az egyik kislánynál vírusos láz lépett fel.

Megszólalt a sziámi ikrek magyar altatóorvosa, nem múlt el a veszély

Ripost
-
  19.08.14 08:05 Külföld

A magyar orvoscsoport által szétválasztott bangladesi sziámi ikrek egyike, Rabia már mozgatja a végtagjait, felismeri az édesanyját és figyeli a környezetét, ikertestvéréért, Rubiáért azonban még aggódnak.

Szétválasztott sziámi ikrek: Rabeya egy friss fotón mosolyog, Rukaya viszont életveszélyben van

Blikk
-
  19.08.14 13:00 Külföld

Friss hírek érkeztek a múlt héten sikeresen szétválasztott bangladesi sziámi ikrek állapotáról: Rabeyáról csupa jó hírekkel szolgált a a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány, Rukayának viszont speciális láza van.

Újabb örömhír a szétválasztott ikrekről

Dehir
-
  19.08.14 07:49 Megyei

Dakka - Felismerte az édesanyját, és mozgatja a kezét és lábát az egyik kislány, akit magyar orvosok választottak szét az ikertestvérétől.