A közterületekre és a mezőgazdaságra fókuszál a polgárőrség

HírTV
-
  19.08.13 15:44 Vélemény

A szervezet részt vesz az illegális migráció elleni küzdelemben is, védik a határt és a magyar emberek biztonságát.

5 kapcsolódó hír

Magyarország biztonsága a polgárőröknek is köszönhető

Lokál
-
  19.08.13 12:21 Belföld

A polgárőröknek is köszönhető, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország: részt vesznek az illegális migráció elleni küzdelemben, védik a határt, a magyar emberek biztonságát - mondta Nyitrai Zsolttal kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott kedden Budapesten.

Nyitrai: Magyarország biztonsága a polgárőröknek is köszönhető

Biztonságpiac
-
  19.08.14 11:02 Baleset-bűnügy

A polgárőröknek is köszönhető, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország: részt vesznek az illegális migráció elleni küzdelemben, védik a határt, a magyar emberek biztonságát – mondta Nyitrai Zsolttal kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott Budapesten. Nyitrai hangsúlyozta: az a modell, amelyet az OPSZ…

Magyarország biztonsága a polgárőröknek is köszönhető

Heol
-
  19.08.13 14:47 Belföld

A polgárőröknek is köszönhető, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország: részt vesznek az illegális migráció elleni küzdelemben, védik a határt, a magyar emberek biztonságát – mondta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott kedden Budapesten.

Nyitrai Zsolt: Magyarország biztonsága a polgárőröknek is köszönhető

OrientPress
-
  19.08.13 14:10 Belföld

A polgárőröknek is köszönhető, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország: részt vesznek az illegális migráció elleni küzdelemben, védik a határt, a magyar emberek biztonságát - mondta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott kedden Budapesten.

Magyarország biztonsága a polgárőröknek is köszönhető

hirado.hu
-
  19.08.13 12:37 Belföld

A polgárőröknek is köszönhető, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország: részt vesznek az illegális migráció elleni küzdelemben, védik a határt, a magyar emberek biztonságát – mondta Nyitrai Zsolttal kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott kedden Budapesten.