Kapcsolódó megyék

Alábbhagyott a budapesti lakásvásárlási roham – hol lehetetlen ingatlant eladni?

Privátbankár
-
  19.08.13 20:30 Gazdaság

Úgyis majdnem hét százalékkal nőtt országosan a lakáseladások száma, hogy Budapesten megállt a növekedés - derült ki egy friss ingatlanpiaci körképből. A fővárosban tavaly nem nőtt a tranzakciók száma, az ingatlanpiacot azonban még így is Budapest pörgeti. A nagyvárosoktól távoli járásokban továbbra is nehéz ingatlant eladni.

6 kapcsolódó hír

Stagnál a budapesti lakáspiac, ezek a vidéki városok viszont belehúztak

Pénzcentrum
-
  19.08.13 18:26 Gazdaság

Úgyis majdnem hét százalékkal nőtt országosan a lakáseladások száma, hogy Budapesten megállt a növekedés. A fővárosban tavaly nem nőtt a tranzakciók száma, az ingatlanpiacot azonban még így is Budapest pörgeti. A nagyvárosoktól távoli...

Lakáspiac: teljesen szétszakadt az ország

Napi
-
  19.08.13 12:29 Otthon

Noha Budapesten tavaly már nem nőtt tovább a lakáspiac, országosan azonban így is majdnem hét százalékos volt a bővülés. A piacot továbbra is Budapest pörgeti. A nagyvárosoktól távoli járásokban változatlanul nehéz ingatlant eladni - állapítja meg összefoglalójában az Otthon Centrum (OC).

Mérséklődött a budapesti lakásvásárlási roham

Adó
-
  19.08.13 14:46 Cégvilág

Úgyis majdnem hét százalékkal nőtt országosan a lakáseladások száma, hogy Budapesten megállt a növekedés. A fővárosban tavaly nem nőtt a tranzakciók száma, az ingatlanpiacot azonban ezzel együtt Budapest pörgeti. A nagyvárosoktól távoli járásokban továbbra is nehéz ingatlant eladni.

Enyhült a fővárosi lakásvásárlási roham

Hírklikk
-
  19.08.14 04:00 Belföld

A fővárosban tavaly nem nőtt a tranzakciók száma. Ennek egyik oka az árak látványos emelkedése mellett az is, hogy egyre többen döntenek úgy, hogy kiköltöznek az agglomerációba. De a kiköltözési trend sem tudja megingatni a fővárosi kerületek vezető szerepét, továbbra is Budapest belső kerületeiben a legmagasabb az adásvételek…

Csillapodtak a kedélyek a fővárosi ingatlanpiacon

VG
-
  19.08.13 09:26 Gazdaság

A fővárosban ugyan mérséklődött az ingatlaneladások száma, ám a nagyvárosoktól távoli járásokban a legnehezebb eladni a házakat.

Kezd lejjebb hagyni a lakásvásárlási roham Budapesten

Technokrata
-
  19.08.14 07:00 Infotech

Úgyis majdnem hét százalékkal nőtt országosan a lakáseladások száma, hogy Budapesten megállt a növekedés.